Informasjon gjeldende tomme seter på Fjellhammerkampen – Elverum

Informasjon gjeldende tomme seter på Fjellhammerkampen

På sesongens hjemmeåpning mot Fjellhammer var noen av de seter som hadde klappers (de seter som er i bruk) tomme. Dette har skapt frustrasjon blant supportere på sosiale medier som ønsker å se kampene og ikke tommer setter når vi allerede har et svært begrenset antall med de 200 vi har lov å slippe inn i Terningen Arena.

Vi har nå gått gjennom de tomme setene og alle var i bruk og på kamp unntatt to. Dette skylles følgende: Fem av de plassene som så ledige ut satt på rad et grunnet handikapp. Fire andre plasser som så ledige ut var de fire Taigantrommene som bruker amfiet for å stå opp.


Vi gleder oss til neste kamp mot Viking på bortebane søndag og oppfordrer alle supportere å møte opp samlet på Central Scene.