Optimisme og hjertet utenpå drakta! – Elverum

Optimisme og hjertet utenpå drakta!

«Tradisjon tro, skal Elverum ut i EHF Champions League igjen»…….kjenn litt på den setningen.

5 år etter at Elverum sendte sine første sjokkbølger gjennom den gjeveste ligaen av dem alle, skal et nytt lag nå videreføre tradisjonen ikledd svart og hvitt.

Elverum gikk inn i Champions League med en ellevill seier borte mot Kadetten Schaffhausen i sin første Champions League-kamp noen sinne. De fleste av oss ser nok fortsatt for seg målet som avgjorde det hele. Luka Mitrovic i stor fart, en låvedør av en åpning i sveitsernes forsvar, og like sikkert som sluttsekundene kom også avslutningen.

Resultatet sitter fremst i pannebrasken selv 5 år senere. 30-31(!), den 17.september 2015.

Den avslutningen kan ha vært avgjørende for at vi i kveld kan sette oss foran TV’en og se vårt eget Elverum gå inn i en ny sesong i EHF Champions League.

Siden den gang har høydepunktene stått i kø, progresjonen har vært fantastisk både på og utenfor banen, og hva vi har skapt sammen(!)

Det var noen som turte drømme, turte utfordre vedtatte sannheter og turte å gi alt for klubben! Vi er her fordi Luka Mitrovic, Simen Holand Pettersen og alle de andre gutta har turt å gi juling til de store gutta. Fordi Kalle Björkman, Nils Kristian Myhre og alle de andre bak i kulissene har vridd hodene for å løse utfordringene og ikke minst tenkt utenfor boksen. Så er vi selvfølgelig her fordi norges beste supportere, og norges råeste dugnadsgjeng er akkurat det! Det er den rammen vi har skapt #sammenforelverum som har satt oss i posisjon og sikret oss poeng både sportslig og i organisatorisk.

Vi har kanskje oppnådd det umulige når vi i kveld kaster igang Champions League-sesongen mot Porto. Først at vi satte oss i posisjon til å bli tatt ut blant de 16 lagene, så at vi har klart å finne løsninger når hele verden står midt oppe i en pandemi.

Vi har fått en sjanse, den skal vi ikke la gå ifra oss! Vi møter et Porto som blant annet slo Kiel i fjor, men vi er ikke Kiel. Vi er Elverum!

Er det en ting vi ikke skal slutte med, så er det å tro på at vi kan ta med begge poengene hjem i kveld!

Lykke til med nytt Europa-eventyr alle sammen!

Nå heier vi fra sofaen og gjør det vi kan for å gi gutta en god start på EHF Champions League! Kl 20:45 braker det løs på Viasat 4!

Magnus Stenseth