Blonz: -Jeg vet at gutta kommer til å gjøre meg stolt i mellomtiden! – Elverum

Blonz: -Jeg vet at gutta kommer til å gjøre meg stolt i mellomtiden!

Det var en lettet Alexandre Blonz som tirsdag fikk overlevert konklusjonen etter kneskaden han pådro seg i sluttsekundene borte mot Porto i EHF Champions League forrige torsdag.

Nå har altså svaret kommet fra lege Helge Wangen, og det var «bare» kneet ute av ledd som nå har satt den eminente vingen ut av spill for en periode.

Det var mange som ønsket Blonz lykkeønskninger etter kampen, og meldingene har strømmet inn med spørsmål om hvordan det går med vingen etter sammenstøtet i kampens siste sekunder når Elverum dro hjem seiern mot Porto. Det ble dermed en seier med bismak, og vi har nå ventet spent på konklusjonen fra legene.

I følge lege Helge Wangen dreier det seg altså om at kneskålen har gått ut av ledd i situasjonen, og til tross for at det kan bety at det er fort er 6-8 uker til vi ser Blonz tilbake i manesjen, er det betydelig bedre enn det kunne stått til dersom vi snakket om en korsbåndskade.

MR bildene er nå klare og dermed er det hell i uhell for Alexandre Blonz som dermed må se lagkompisene fra tribunen de kommende ukene.

Det er likevel en optimistisk Blonz som etter konklusjonen melder følgende på Instagram:

Myhre: – Gode nyheter

Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg medgir at det ble mye tankevirksomhet når Blonz lå nede for telling i Portugal, men det er en fornøyd Myhre som nå kan slippe litt vekt fra skuldrene til tross for at det likevel kan dreie seg om opp mot 2 måneder på sidelinja for vingen som scoret 10 mål borte mot Porto:

«Selv om Blonz nå blir ute en periode, så er vi veldig glade for at det var det best tenkelige utfallet som ble «fasit». Nå jobbes det bra som alltid, og vi håper å se han så raskt som mulig tilbake igjen», avslutter Myhre