CL-oppgjøret mot Vardar er utsatt! – Elverum

CL-oppgjøret mot Vardar er utsatt!

Torsdag 24.september skulle Elverum etter planen vært på plass i Makedonia for å møte Vardar til kamp i EHF Champions League, slik ble det ikke.

EHF og klubbene har med bakgrunn i nasjonale karantene-regler sett seg nødt til å avlyse dette oppgjøret på nåværende tidspunkt.

Vi vil komme tilbake til når denne kampen spilles på bortebane så raskt det fremgår planer for dette. Terminlistene for EHF Champions League tilsier at gruppespillet skal være gjennomført inne utgangen av februar 2021, og vi kan derfor anta at man enes om et tidspunkt innen dette for avvikling av oppgjøret.

Covid-19 situasjonen har skapt en del utfordringer for oss alle. I dette tilfellet er det karantenereglene som gjelder på nåværende tidspunkt som setter en stopper for avviklingen. Makedonia ligger utenfor Schengen, og her gjelder andre regler enn innenfor. Det ville blant annet gjort at Elverums lag ville blitt i en langvarig karantene dersom kampen likevel ble spilt i Makedonia, noe som igjen ville gått ut over den neste planlagte kampen i turneringen som spilles hjemme i Terningen Arena 1.oktober mot polske Kielce. Den ser dermed ut til å gå som planlagt slik situasjonen nå står.

Da det ikke ble bortekamp i Makedonia er neste oppgjør for Elverum ventet førstkommende søndag når vi møter Viking til Cup-kamp på bortebane.