Elgstua AS med som hotellpartner på EHF Champions League også denne sesongen – Elverum

Elgstua AS med som hotellpartner på EHF Champions League også denne sesongen

Etter fem år som hotellpartner når vi spiller Europacuphåndball, er det med stor glede vi også i år har signert videre samarbeid med Elgstua AS (Scandic Elgstua og Scandic Central) for våre hjemmekamper i EHF Champions League.

Til tross for den tøffe tiden hotell- og turistnæringen er inne, så velger Hanne og John Tømte å være med oss videre for fullt. Det setter vi utrolig stor pris på, og vi er veldig takknemlige for den store viljen deres til å samarbeide med håndballen i byen.

Siden åpningen av Scandic Elgstua har hotellet, som etter hvert har blitt til to hoteller, en nattklubb og flere restauranter, vært en av Elverum Håndballs aller største og mest aktive samarbeidspartnere.

Hotellene kjennetegnes av personale som yter stor service, en prisbelønt frokost og veldig god mat i restaurantene. Dette er til stor inspirasjon for oss som klubb når vi bygger vår egen organisasjon og hva som skal kjennetegne den.

Markedsansvarlig i Elverum Håndball, Kalle Bjørkman kommenterer:
At Elgstua AS velger å være med oss videre som hotellpartner også i årets sesong av EHF Champions League, er både fantastisk og helt avgjørende.

I en tid hvor mange har det tøft, ikke minst hotellnæringen, så viser inngåelsen av denne samarbeidsavtalen et stort hjerte for klubben fra Hanne og John som er eiere av byens Scandichoteller. Og ikke minst viser dette at vi sammen har fått til veldig mye gjennom mange år.
En stor glede for klubben og ytterligere et skritt på vegen til å kunne gjennomføre sesongen i verdens gjeveste turnering.

Medeier i Elgstua AS, Hanne S. Tømte kommenterer
Helt siden vi åpnet Scandic Elgstua har vi vært en engasjert samarbeidspartner til Elverum Håndball. Vi opplever samarbeidet givende ved at vi kan utveksle erfaringer og skape nye ideer som utvikler både Elverum Håndball og oss i Elgstua AS. Det er gøy å tilrettelegge for gode arrangementer sammen med Kalle og gjengen. Enten det gjelder vertskap for motstanderne i EHF Champions League eller ulike aktiviteter i Nettverket eller for supportere.
Vi føler at vi får mye ut av nettverket, men også den sosiale arenaen hvor vi bygger gode relasjoner med andre samarbeidspartnere og ikke minst supporterne rundt håndballen.