Azets ny samarbeidspartner til Elverum Håndball – Elverum

Azets ny samarbeidspartner til Elverum Håndball

Elverum Håndballs B2B Nettverk fortsetter å vokse. I dagene har vi signert samarbeidsavtale med Azets som blir medlem 130 i nettverket.
Det er utrolig gledende at flere ønsker å være en del av Elverum Håndball og den reise vi er inne i. Med Azets får vi en aktør som vil tilføre vårt nettverk både kompetanse og et stort ønske om at nettverket skal vokse.
At flere bedrifter velger å satse hardere i vår region er det Elverum trenger og her skal vi i Elverum Håndball være en bidragsytere til at dere får det til.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball:
Etter en tids dialog er det med stor glede vi har fått lande Azets som ny samarbeidspartner. Vi ønsker å være en kraft for næringsutvikling i vår region og da er det veldig gledende at Azets vil være en med og bygge dette sammen med oss.
Etter møter med Per Ola og Vegard føler jeg meg sikker på at vi sammen kommer få til mye.

Vegard Osgjelten, Azets:

Elverum Håndball har med årene blitt Elverums store stolthet. Det knytter byen, innbyggerne og næringslivet sammen og skaper masse engasjement. Vi er derfor veldig glade og stolte av å kunne bli en av partnerne i Elverum Håndball. Spesielt gleder vi oss til å ta del i bedriftsnettverket og håper vi kan bidra positivt der. Bedriftsnettverket gjennom Elverum Håndball er helt unikt og med drøye 130 bedrifter potensielt under samme tak skapes det mye verdi for byen og næringslivet. Dette er inspirerende i seg selv og Azets gleder seg veldig til å ta del i dette.

Om Azets:
Azets er et internasjonalt konsern som leverer regnskap, lønn, rådgivning og forretningstjenester, både digitalt og lokalt. Det frigjør verdifull tid for kundene våre, slik at de kan fokusere på det de kan best. Vårt oppdrag er å hjelpe virksomheter med å oppnå sine ambisjoner. Azets har kontorer over hele landet, deriblant i Elverum og på Hamar.
Her finner du kompetanse innenfor regnskap, lønn, HR og rådgivning under samme tak. På Elverum er vi totalt 25 ansatte som har jobbet med mange av selskapets største kunder.

Azets er nå i gang med å etablere en avdeling rettet mot små og mellomstore bedrifter. Med det ønsker vi å bli en naturlig partner for det lokale næringslivet i Elverum. Vi mener at en god rådgiver er en som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din.
De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. Vi tror at det å kombinere regnskapsdata og teknologi med vår erfaring og kompetanse skaper det beste grunnlaget for å gi råd om hva som kan forbedres.