Sigvaldi Gudjonsson: -Jeg tror det blir fight til fløyta går! – Elverum

Sigvaldi Gudjonsson: -Jeg tror det blir fight til fløyta går!

Vi har tatt en prat med tidligere Elverumsspiller og nå Kielce-spiller Sigvaldi Gudjonsson før det braker løs i EHF Champions League-oppgjøret!

Sigvaldi, først og fremst velkommen skal du være tilbake til Terningen Arena!

– Mange takk!

Det er tid for mer Champions League, men denne gangen blir det i andre farger for din del. Hvordan blir det å entre Terningen som Kielce-spiller?

– Uff, det blir merkelig. Jeg har sett fram til dette siden trekningen til EHF Champions League, og nå når vi nærmes oss blir jeg mer og mer spent. Terningen Arena vill alltid ha en kjempestor plass i mitt hjerte!

Det ble en merkelig avslutning på forrige sesong, blir det litt merkelig å komme tilbake til Elverum, med tanke på at det ikke ble et ordentlig farvel i vår?

– Ja, selvfølgelig! Det ergrer med stadig den dag i dag at vi ikke fikk lov til å ta trippelen forrige sesong. Jeg er overbevist om at vi hadde gjort det, og det hadde vært en perfekt avslutning for det spesielle laget vi hadde.

Det var mye som var på plass for at Kielce skulle gå til CL denne sesongen, men hadde du trodd på at Elverum skulle slå følge når nåløyet ble enda trangere enn før?

– Ærlig talt, nei! men Elverum Håndball fortsetter å overraske. Det sier bare litt om menneskene i og rundt klubben og byen. De har en enorm drivkraft og tro på egne evner. Det er ikke mange i håndballverden som ikke vet hvem lille Elverum er!

Før torsdagens kamp ligger Elverum og Kielce likt med 2 poeng hver seg. Du har spilt i Terningen før, hvem tror du stikker av med poengpotten denne gangen?

– Haha, der må jeg skuffe dere å si Kielce. Dere kan få lov til å ta så mange poeng dere vil, bare de ikke kommer mot oss(!)

Ingen tvil om at du gjorde deg bemerket både for håndballeuropa og ikke minst Elverumsfansen forrige sesong, kan vi forvente å se mer av den lekne målmaskinene Sigvaldi Gudjonsson også denne sesongen?

– Jada, det kan skje allerede på torsdag kl 20:45 i Terningen det. Jeg håper selvfølgelig på det, selv om det ikke blir 18 mål i én kamp igjen!

Så hva tenker du om torsdagens kamp? Hva for type kamp kan vi vente oss? Du skal få slippe å røpe kampplanen deres, vi vet hva dere kommer med;)

– Jeg vet at Elverumsgutta kommer til å fighte med alt de har, og jeg vet de har kjempetro på seg selv nå. Det blir en hard kamp med en del utvisninger og høyt tempe – håper jeg. Også tror jeg kampen blir avgjort i siste minutt.

Så til slutt, har du en siste takk for sist-melding å komme med før det braker løs på torsdag?

– Jeg gleder med helt ekstremt til å komme tilbake til Elverum. Jeg har alt å takke Elverum for – jeg vil alltid være evig takknemlig for mine to år i skogen. Vi ses snart!

Så da gjenstår det å se, torsdag kl 20:45 braker det altså løs i Terningen, eller på Viasat 4 for deg som ikke er på plass i hallen!