Hübert Larsen klar for å møte gamleklubben! – Elverum

Hübert Larsen klar for å møte gamleklubben!

Vi jar tatt en prat med den tidligere Sandefjordspilleren, nå Elverumsspiller Kristian Hübert Larsen før avkast mot Sandefjord i Rema 1000-ligaen!

Kristian Hübert Larsen, søndag braker det løs igjen i Rema 1000-ligaen, er dere klare for ny kamp etter det krevende oppgjøret hjemme mot Kielce?

Ja det er vi, vi har gjort gode forberedelser inn imot denne kampen så vi er klare for å kjempe om 2 nye poeng her i Terningen

Det er ingen ringere enn din tidligere klubb Sandefjord som denne gangen besøker Terningen Arena. Hvordan blir det å møte dem for din del?

Det blir jo litt spesielt å møte gamleklubben. Men det er en kamp jeg har gledet meg lenge til så det blir gøy å møte gamle lagkamerater og trenere igjen!

Hardkjøret er i gang for Elverum, og kampene kommer på løpende bånd fremover. Har dere funnet rytmen i laget nå?

Jeg føler vi har kommet inn i en god rytme med mye trening og kamper. Det er fortsatt ting vi jobber med for å bli enda bedre, men jeg syntest vi er i en god flyt og spiller bra håndball på trening og i kamper.

Elverum står ubeseiret i serien så langt, med 10 poeng på 5 kamper. Hva er planen for å sikre 2 nye mot Sandefjord?

Det blir å fokusere på vårt eget spill og komme opp på et bra tenningsnivå ifra start, som vi skal til alle kamper og så blir det å kjempe oss til 2 nye poeng her hjemme i terningen Arena.

Nå har du fått noen måneder i Elverum og ting begynner å flyte bra nå, har du funnet din plass i laget og i byen?

Ja det har jeg! Jeg har blitt tatt veldig godt imot av alle på laget og alle rundt laget også, så jeg trives veldig bra her oppe i Elverum!

Hvordan tror du kampen mot Sandefjord blir, og hva tror du resultatettavla sier til slutt?

Det kommer til å bli en tøff kamp, de har vært i en god flyt de siste kampene deres. De slo Kolstad i sin forrige kamp så selvom de er litt lenger ned på tabellen så er det et godt Sandefjords lag som kommer opp hit og de kommer til å være veldig lystne på å slå oss. Vanskelig å si resultat, men det ender med 2 poeng til oss!

Søndag kl 18:00 er det avkasti Terningen Arena!