Sandefjord neste gjest i Terningen på søndag! – Elverum

Sandefjord neste gjest i Terningen på søndag!

Etter at Elverum fikk en ordentlig leksjon i effektiv håndball på torsdag er det en revansjesugen gjeng som skal ta imot Sandefjord på søndag klokken 18:00. Sandefjord ligger på 12.plass til nå i sesongen med sine 3 poeng. Den nyopprykkede klubben som endte på 3.plass i fjorårets 1.divisjon har slått Kolstad på hjemmebane, og spilte uavgjort i samme arena mot Fjellhammer.

Sandefjord er et ungt lag med stort pågangsmot i troppen, og de har fire spillere som har hatt Terningen Arena som hjemmebane i sin håndballkarriere. Tre Elverums gutter og hamarsingen Sander Ree Lindstad utgjør en stor del av stammen til laget som trenes av Einar Veierød.

Sander Linderud er lagets høyreback og en av de viktigste spillerne i Sandefjord. Linderud som har en del sesonger i A-stallen til Elverum valgte å gå til Sandefjord før denne sesongen for å spille på seg enda mer erfaring. Linderud er en dedikert spiller som har et vanvittig håndballhode som er sin sterkeste egenskap.

Ved sin side har Linderud sin bestevenn og barndomskompisen Simen Søgaard. Høyrekanten er inne i sin tredje sesong i Hvalfangerbyen. Søgaard fikk aldri A-kamper for Elverum i sin periode i klubben, men dette er en spiller som alltid har bøttet inn mål i både kontrafasen og fra straffemerket både for rekruttlaget og yngrelag i klubben.

På venstrebacken har Sandefjord hentet inn Jonas Elverhøy på lån. Den lange venstrebacken er født og oppvokst i Hernes, og er en spiller som Elverum har veldig trua på skal spille seg inn i troppen etter at han har høstet erfaring og fått masse spilletid på elitenivå. Elverhøy er den spilleren i Sandefjord som har høyest målsnitt med 4.5 mål i snitt i årets sesong,

Den siste spilleren som har spilt i Elverum er Sander Ree Lindstad. Etter noen år i Sandnes tok han turen til Sandefjord og eliteserien. Sander er en knalltøff forsvarsspiller som aldri legger noe i mellom når har går i taklingene. På sine fem kamper har den tidligere Elverum spilleren fått to røde kort og fire 2-minuttere.

Det som er gøy å tenke på er at alle disse fire har spilt rekrutthåndball på samme tid i Elverum, og det viser hvor godt det gror i de yngre rekkene i klubben. Jobben som Raymond Hamar, Fredrik Ruud (Fyllingens hovedtrener) og Håkon Nerdrum er uvurderlig og det viser at vi er helt der oppe når det gjelder å utvikle spillere til eliteseriehåndball. Dette er bare noen av spillerne som er i 1.- og eliteserieklubber som er fra denne generasjonen fra 98 til 00. Forhåpentligvis ser vi også noen av disse i den hvite trøyen i fremtiden.

I tillegg til dette er den en brødreduell i kampen. Simen Holand Pettersen møter for første gang sin bror på benken i en tellende kamp. Anders Holand Pettersen er assistenttrener for de blåkledde, og det blir en duell i kampen mellom Simen og Anders.

Kampen har avkast 18:00 på søndag, og i tillegg til de nevnte spillerne skal også Kristian Hubert Larsen spille mot tidligere lagkamerater i kampen som Elverum er storfavoritt i. Mange spennende dueller som man faktisk ikke kan gå glipp av. Vi går for to poeng! HEIA ELVERUM!!