BDO ny samarbeidspartner til Elverum Håndball – Elverum

BDO ny samarbeidspartner til Elverum Håndball

Elverum Håndball er stolte over å presentere BDO som ny samarbeidspartner til klubben. Etter en tid med gode møter har partene i dagene blitt enige om samarbeid.

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med virksomhet i hele 162 land. Med 74000 ansatte som samarbeider over hele verden.

I Norge har selskapet 1700 ansatte på 70 kontorer. BDO er representert i Innlandet med kontorer i Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Kundeporteføljen inneholder alt fra små og mellomstore bedrifter til verdensomspennende konserner.

Litt om samarbeidet mellom Elverum Håndball og BDO

BDO velger å gå bredt inn i Elverum Håndball med satsning på både herre og damelag. Logoen til BDO vil eksponeres på draktene til vårt nyopprykkede damelag og på elitekampene til herrene vil BDO har Simen Schønningsen som sin spiller og eksponering på LED-skjermer.
BDO blir med samarbeidet en del av Elverum Håndballs voksende B2B Nettverk som nå teller 130 virksomheter.

Kalle Bjørkman, Markedsansvarlig i Elverum Håndball:

Vi er veldig glade over at et så stort konsern som BDO velger å gå inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball. Dialogen har vært veldig positiv og BDOs ønsker om å bygge merkevaren sin gjennom både klubbens herr og damelag ser vi som veldig positivt og framtidsrettet.
Vi gleder oss til at ytterligere en solid aktør kommer inn i klubbens nettverk og skal jobbe hardt for et framgangsrikt samarbeid.

Martin Johnsen, Manager BDO Hamar:

BDO er opptatt av å være tett på samfunns- og næringsliv. Dette gjør vi blant annet gjennom tett samarbeid med idrettsklubber flere steder i landet. Vi ønsker som en del av samarbeidet å bruke vår kompetanse for å styrke Elverum Håndball på veien mot suksess både i Norge og Europa.
Vi ser frem til et berikende samarbeid med de 130 partnerne som utgjør Elverum Håndball sitt B2B Nettverk. Vi har sterk tro på samarbeid mellom bedrifter, på tvers av bransjer, og mener en arena som idrett er svært egnet for å etablere og videreutvikle et slikt samarbeid.