NM-trekningen: Elverum møter Drammen i semin! – Elverum

NM-trekningen: Elverum møter Drammen i semin!

Semifinalene er klare!

Etter gårsdagens NM-kvartfinale er det nå klart hvilke lag som møtes i semifinale torsdag 12.november.

De fire semifinalelagene vat ØIF Arendal, Drammen, Elverum og Nærbø og trekningen endte som følger.

Elverum – Drammen

Nærbø – ØIF Arendal.

Elverum får dermed et skikkelig toppoppgjør i semifinalen og tar imot Drammen til hjemmekamp i Terningen Arena torsdag 12.november. Da skal det avgjøres hville lag som tar seg til den høythengende cupfinalen!

Det blir spenning til siste slutt også i det andre oppgjøret. Der Nærbø som spiller sin første semifinale noensinne tar imot ØIF Arendal. Det kommer til å bli heftig håndball både i Østerdalen og på Jæren denne torsdagen i november.

Hva tenker du om trekningen?