Spillernes reaksjoner etter NM-trekningen! – Elverum

Spillernes reaksjoner etter NM-trekningen!

Thomas Solstad

Jeg syntes det var en fin trekning. Det blir selvfølgelig tøft å møte Drammen i en semifinale, men vi har Terningen Arena og Taigan med oss.

Josef Pujol

Kul! Drammen är ett väldigt bra lag med många rutinerade profiler. Just den rutinen av viktiga matcher kan bli väldigt avgörande men vi har givetvis en tro på att vi alltid kan vinna hemma i Terningen.

Simen Schønningsen

Syns det var en fin trekning.
Vi kjenner Drammen godt og vet hva de kommer med. De har en fin miks av rutinerte og yngre spillere. Vi går inn i kampen som favoritter, det vil vi alltid gjøre i Terningen når det kommer til norsk håndball.
Vi vet vi får Taigan i ryggen, og det er alltid veldig fint.
Forhåpentligvis blir det travelt i romjula

Tobias Grøndahl

Alle lagene vi kunna ha trukket hadde vært utrolig tøffe å møte. Vi er veldig spente gleder oss til kamp, vi var i spektrum i fjor og det er noe som vi har lyst til å gjøre igjen. Drammen kommer med et veldig sterkt mannskap og med en solid seier i kvartfinalen mot Viking TIF. De er klare til å gi oss kamp om finaleplassen, men vi spiller i Terningen Arena og har taigan i ryggen, da er ingen som slår oss!

Niclas Fingren

Alltid lurigt med cupspel där allt egentligen kan hända. Det blir en lite extra spänning inför en sådan kamp. Drammen är ett skickligt lag med en go blandning av unga duktiga spelare och med mer rutinerade rävar. Men med Taigan i ryggen så ska vi nå finalen

Torsten Fries

Drammen bliver en spændende modstander i cuppen, det er et stærkt lag med mange bra spillere, som f.eks. Westby. Jeg tror det kommer til at blive en tæt og intensiv kamp, men tror vi har en lille fordel, da vi jo får spille kampen på vores helt ekstraordinært bra hjemmebane i Terningen. Det har også mange gange før vist sig at være en kæmpe fordel. Alt i alt er jeg meget tilfreds med trekningen og forventer en meget velspillet semifinale med meget seværdig og bra håndbold