Vi ønsker deg på alle hjemmekamper framover – Elverum

Vi ønsker deg på alle hjemmekamper framover

Uansett hvor mange tilskuere som vil kunne se Elverum Håndballs hjemmekamper de kommende ukene og månedene – er det ikke noen tvil om at mange seter vil stå ledige i lang tid framover.

Spillerne er imponert over den stemning de 200 vi nå har lov å ha på kampene har skapt. Lagkaptein Thomas Solstad uttrykker det så godt, Taigan gjør alt de kan for å skape den hjemmebanefordel vi alltid har og de imponerer oss i hver kamp.
Når det er sagt er det rart å spille med så mange tomme seter der vi vanligvis har våre fantastiske supportere som fyller Terningen Arena i hver hjemmekamp.

For å minske følelsen av at gutta spiller foran en tom hall har vi nå kommet på ideen med å skape et Taigan i Terningen Arena bestående av pappfigurer.

Gjennom å blande de få som får tilgang på billetter med deg og alle andre venner som må sitte hjemme så skaper vi et mer levende Terningen Arena og ettersom alle inntekter går til Elverum Håndball vil det bli en kjærkommen inntekt i disse tøffe Koronatider.

Vi ønsker at du som supporter skal fotografere deg i mest mulig hvitt, gjerne i drakt, t-skjorte eller noe annet. Dette vil skape et samhold av at fler av våre supportere er tilstede på hjemmekampene våre.

Klikk på lenken her for å bli med på alle hjemmekamper framover: https://j.mp/2FaiMmS

Sånn gjør du for å bli med:
Inne på lenken laster du enkelt opp et høyoppløselig bilde tatt med mobilkameraet ditt. Gjerne 1MB eller større. I tillegg til bildet du laster opp skal du fylle ut feltene med navn, mailadresse som vi kan fakturere til. Du kan selvfølgelig sende inn flere bilder og faktureres da for det antall bilder vi får inn, for eksempel en hel familie.
Hvert bilde vil koste 325kr. Bildet blir trykt på solid papp og blir plassert på et av de ledige setene i Terningen Arena – ikke bare på kamper, men til vi igjen får fylle opp hallen.

Etter at kampanjen er over, kan hver supporter hente bildet sitt – forutsatt att det er uskadet. Dato for henting vil bli kunngjort på et senere tidspunkt.

NB: Du kan også komme innom Håndballkontoret i Elverum på hverdager mellom 08:00-13:00 for bildetagning og hjelp med å laste inn bildet i applikasjonen.