Poengjakten fortsetter mot Haslum, søndag! – Elverum

Poengjakten fortsetter mot Haslum, søndag!

Elverum skal denne gangen ta turen ned til Bærum for å møte Haslum HK i kampen om nye poeng. Haslum var tidligere Elverums argeste konkurrent i kampen om titler, så det er mye historikk som blusser opp når lagene møtes i Nadderud Arena på søndag. Man husker alle oppgjørende mellom lagene der det ble kjempet om seriegull, cupgull eller sluttspillgullet. For 7-10 år siden var kanskje Haslum med Mamelund i spissen det heteste laget, men de siste 5-6 årene har Elverum dominert fullstendig.

Fra å være en toppklubb har de siste sesongene vært en kamp om å nå sluttspill for de rødkledde fra Bærum. I årets sesong ligger laget som trenes av Sten Stockfleth på en 7.plass med 3 seire og 3 tap. Haslum har slått DHK, BSK og Runar så langt i sesongen, og alle seierne har kommet på hjemmebane. Spesielt var seieren 27-24 over DHK meget imponerende av Haslum.

Fra å være mye unggutter i startoppstillingen så har Haslum gått litt bort i fra de unge spillerne i startoppstillingen. Rutinerte Anders Røe, Trond Tjemsland og Stian Breivik som de viktigste spillerne de har. I tillegg har de hentet inn noen spillere som er viktige for Stockfleths lag.

En av spillerne som har kommet er den 26 år gamle playmakeren Nicolas Suter. Sveitseren kom fra Wacker Thun for å erstatte Sander Øverjordet. Suter er også tidligere lagkompis med strekspilleren Victor Glatthardt, som sikkert hadde en finger med i spillet da de kom til enighet med Suter.

En annen god signering av Haslum er høyre bakspilleren Benjamin Hallgren fra Follo. 24 åringen var meget god i de kampene han fikk spille for Follo forrige sesong. Selv om Follo rykket ned så hadde Hallgren imponerende 6.7 i snitt pr kamp han spilte. Hallgren ble også kåret til forrige måneds beste høyreback i ligaen. Det er kanskje Haslums viktigste spiller, og Haslum er helt avhengig av at han leverer opp mot sitt beste på søndag.

I tillegg til nevnte spillere har Nicolai Strickland tatt steg på høyrekanten, men også linjespillerne Vegard Tennfjord og Bodøguttene Dominic Grimsted har viktige roller for de røde fra Haslum.

Elverum på sin side er avhengig av å gjøre en meget god kamp i Bærum på søndag. Haslum stiller alltid opp med enda høyere motivasjon for disse kampene mot Elverum. De har også en egen evne til å spille enda litt bedre enn vanlig, og rutinerte Anders Røe har nok snakket om denne kampen lenge. Elverum har alle mann med og er meget gira på ta med seg to poeng hjem til de dype skoger. Vi går selvsagt for to poeng. HEIA ELVERUM!!!

Kampen sendes på østlendingen.no fra kl 18:00!