Kan Elverum ta poeng mot Flensburg på torsdag? – Elverum

Kan Elverum ta poeng mot Flensburg på torsdag?

På torsdag venter nok en stor oppgave for Elverum i Champions League. Denne gangen er det den tyske storklubben Flensburg som står på motsatt banehalvdel. Den tyske klubben har startet veldig godt i årets sesong, og ligger helt i toppen med sine 6 poeng på fire kamper. Det gir en 2.plass på tabellen bak Sigvaldi Gudjonssons Kielce.

Selv om det er en tysk klubb så er det hele fire nordmenn i troppen til laget som trenes Maik Machulla. Magnus Rød, Torbjørn Bergerud, Magnus Jøndal og Gøran Johannesen er de fire norske spillerne. Alle fire spiller også på det norske landslaget som trenes av tidligere Flensburgspiller, Christian Berge.

Spesielt Abelvik Rød og Gøran Johannesen er meget viktige spillere for den nordtyske klubben. Begge spiller mesteparten av tiden, og har viktige roller i begge ender av banen. Bergerud står i målet, men har slitt litt med spilletiden, og er også på en utgående kontrakt. Jøndal er like sikker som på landslaget, men har knallhard konkurranse med den svenske landslagsspilleren Hampus Wanne.

Av andre gode spillere så kan man trekke frem den svenske midtbacken, Jim Gottfridsson. Svensken har vært på landslaget i alle år, og er en spiller som alltid spiller gode kamper. I tillegg hentet de den anvendelige bakspilleren Mads Mensah fra Rhein Neckar Løwen før denne sesongen. Dansken er en spiller som kan bekle alle de tre bakspillerplassene, men har også vikariert litt på linja da Flensburg slet med litt skader.

Ny signeringen Lasse Kjær Møller har vært en åpenbaring i den tyske storklubben etter overgangen fra GOG. I den danske klubben spilte han blant annet med Josef Pujol, men begge to valgte å forlate den danske storklubben før denne sesongen. Med sitt gode skudd og fantastiske overblikk er dette en spiller som fort kan bli en av verdens beste, og kanskje også ta opp arven etter Mikkel Hansen på det danske landslaget.

For Elverum er fortsatt Blonz ute med skade, men den unge kantspilleren er på god vei tilbake igjen, og Børge Lund håper at han snart er tilbake i spill. Luc Abalo er tilbake i troppen etter at han sto over borte mot Nærbø i forrige kamp. Laget har god selvtillit etter seier i helgen og en god prestasjon mot PSG for en uke siden. Kampen vises på Viasport 1 klokken 20:45. Vi går selvsagt for to poeng! HEIA ELVERUM!!