Elverum Håndball inngår stort samarbeid med OneCo – Elverum

Elverum Håndball inngår stort samarbeid med OneCo

Det er med stor glede vi bringer dere nyheten om at Elverum Håndball i dag har inngått et Gullpartnersamarbeid med elektro og telekomkonsernet OneCo.

Med hovedkontor i Kristiansand er OneCo et av Nordens største konserner innenfor elektro, automasjon, elkraft og telekom.

Konsernet har vokst mye de siste årene og omfatter i dag over 3000 ansatte og en årlig omsetning på rundt 5 milliarder NOK.

Elverum Håndball er veldig stolte over at et så stort konsern ser verdiene i blir en del av klubbens kjapt voksende B2B Nettverk og at OneCo ønsker å bygge sin merkevare både internt og eksternt gjennom Elverum Håndball.

Avtalen strekker seg over de kommende to årene og gjør OneCo til en stor samarbeidspartner for Elverum Håndball, som en del av samarbeidet blir Luc Abalo OneCos spiller.

Elverum Håndballs markedsansvarlig Kalle Bjørkman kommenterer:

Dagen i dag er en gledens dag for Elverum Håndball. At OneCo som et stort nordisk konsern velger å gå inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball er stort.

One Co Networks AS kommer regionalt bli en del av EH B2B Nettverk og jobber aktivt inn mot klubben. Vi merker at klubbens måte å jobbe på både sportslig og med verdiskapning for våre samarbeidspartnere er i ferd med å nå lenger og lenger utover Innlandets grenser.

Dialogen med OneCo har fra dag en vært veldig positiv og offensiv. Vi føler vi får inn en samarbeidspartner med høye mål med samarbeidet og et ønske om å bygge Elverum Håndball videre til nye nivåer.

At de i tillegg ønsker å bygge relasjoner regionalt og lokalt gjennom vårt B2B Nettverk viser på at nettverket er i ferd med å bli interessant også for veldig store virksomheter.

Jonn Yngve Malum i OneCo kommenterer:

Vi i OneCo Networks region Innlandet er veldig fornøyd med å ha fått på plass en partner avtale med Elverum Håndball.

Presentasjon av hvordan Elverum Håndball jobber med sine partnere gir oss store forventinger til at vi både kan bli bedre på samhandlingen i Innlandet, bli mer synlig for våre omgivelser og få dra hjelp av gode krefter i denne familien til å løfte oss.
Lagarbeidet i håndball har mange fellestrekk med det team arbeidet våre ansatte utfører hver eneste dag, opp og nedturer følger den enkelte og da må vi alltid stå sammen for å løfte felleskapet til nivå som vi ser Elverum Håndball klarer. Våre verdier i OneCo er lidenskap, raushet og langsiktighet, og vi håper at det også skal synes i dette partnerskapet både på og utenfor banen.

Ruben Jevnstad i OneCo kommenterer:

Vi ser veldig frem til dette samarbeidet sammen med Elverum Håndball. Vår ambisjon er å vokse i regionen, og sammen med Elverum Håndball ser vi nå muligheten til å nå frem til flere med hva vi holder på med. Med dette samarbeidet ser vi muligheten til å skape de rette forbindelsene i regionen.

Om OneCo:
OneCo Networkser en ledende uavhengig tjenesteleverandør av tekniske tjenester og strategiske løsninger innenfor Telecom og IoT. Vi leverer i hele verdikjeden og våre tjenester omfatter design, planlegging, prosjektering, bygging, installasjon og vedlikehold av faste og mobile nettverk for mange av Nordens ledende operatører, netteiere og systemleverandører.
Vi leverer også til privatmarkedet, i tillegg til å være en lokal partner for bedrifter, kommuner og kraftselskaper.
Vi håndterer også store prosjektleveranser fra A-Å, og kan med vår lange erfaring levere innovative og smarte løsninger, også i samarbeid med våre øvrige selskaper i konsernet. Bredden gjør at vi kan tilby kostnadseffektive løsninger av høy kvalitet som tilfredsstiller alle krav til funksjonalitet og kundeopplevelse.