Storkamp står for tur i Drammen! – Elverum

Storkamp står for tur i Drammen!

Søndag og toppkamp i eliteserien, kan det egentlig bli bedre? Elverum reiser ned til Drammen for å kjempe om to viktige poeng i toppen av tabellen. Drammen ligger på 4.plass på tabellen med sine 13 poeng på 10 kamper. Et surt tap mot Kolstad i forrige runde gjør at drammenserne er revansjelystne når de tar imot serielederen i Drammenshallen på søndag klokken 20:30. Elverum på sin side leder serien, men de svarte og hvite har like mange poeng som ØIF Arendal, men en kamp mindre spilt.

Fra fjorårets sesong har DHK byttet ut store deler av laget sitt. Thomas Boilesen, Aksel Horgen, Rasmus Bech og Jonas Larholm er noen av profilene som forlot DHK etter at sesongen fikk en uventet slutt i mars. I tillegg er Adrian Aalberg, Mathias Holm og André Christensen borte. For å erstatte alle disse tunge navnene har DHK hentet inn noen nye spillere.

En av disse kom nettopp fra Elverum. Alexander Westby dannet kantduo med Alexander Blonz, men spilletid var en av årsakene til at den gode kantspilleren ikke ville fortsette i den svarte og hvite drakten. I DHK har Westby gjort sine saker veldig godt, med 34 mål så langt i sesongen, i tillegg har kantspilleren en viktig rolle i Kristian Kjellings offensive forsvar.

Sindre Aho og Viktor Norberg er to av de andre nye spillerne til DHK. Begge har kommet fint inn i laget og har en nøkkelrolle for de blåkledde. Norberg er toppscorer med sine 42 mål, mens Aho kun er tre mål dårligere enn høyrebacken Norberg. Aho ble kjøpt ut av kontrakten fra Fyllingen Bergen, mens Norberg tok turen fra Sandefjord.

Av viktige spillere som kan spille en hovedrolle i søndagens kamp så er Sander Heieren en spiller som Elverum må overliste. Målvakten er et stort talent som har en vanvittig god egenskap til å spikre igjen målet. Oskar Olafsson er en nøkkelspiller i begge ender, og er en av favorittene til Kjelling. Olafsson som er oppvokst i Akershus, har Islandske foreldre, noe som gjør han aktuell for det islandske landslaget.

For Elverum så er endelig Alexander Blonz tilbake igjen etter skade, og det blir spennende å se hva slags rolle Børge Lund gir han i comebacket. På motsatt kant er både Luc Abalo og Christoffer Hedberg i kalasform, og det er viktig for Elverum at kantene får gode arbeidsforhold i kampen. En fordel for Elverum er kanskje at de har hatt en liten periode uten kamp etter at Champions League i midtuka gikk bort. Derfor er det et heltent Elverum som kommer til Drammen for å prøve å ta to poeng mot et meget sterkt hjemmelag.

Kampen starter 20:30 og vi krysser fingrene for 2 poeng. HEIA ELVERUM!!!