Vi savner dere og tenker på dere – Elverum

Vi savner dere og tenker på dere

Etter snart tre måneder av sesongen 2020/2021 er det på tide å takke og hylle alle våre supportere. I en tid hvor vi ikke er i nærheten av å kunne være det vi ønsker å være for dere og sammen med dere vil vi i Elverum Håndball takke dere for tålmodigheten og vise at vi tenker masse på dere.

Nesten ukentlig endres ting for oss i forhold til den virksomhet vi prøver å bedrive. Kamper flyttes, arrangementer avlyses/utsettes. Antall mennesker vi får ha på våre kamper, hvor nære får dere sitte, bør vi ha publikum i det heletatt?

Barn og ungdommer som får trene/ikke trene…

Ja utfordringene er mange i en tid verdens aldri tidligere har opplevd maken til. Vi vet at håndball på mange måter ikke er avgjørende for befolkningen på jorden, mange andre ting kommer foran og derfor prøver vi å åpne øyne og ha et nøkternt syn på tingene som skjer rundt oss.

Når det er sagt så er det jo i en tid hvor mange mennesker sitter alene hjemme uten sosial omgang, aktiviteter som er borte etc, at vi hadde trengt idretten og den sosiale arenaen som den er.

Tenk alle foreldre til våre hundretalls barn/ungdommer som ikke får besøke treningene lenger, eller de barn som faktisk ikke får trene i det heletatt. Tenk alle supportere som ser nesten alle herrelagets treninger hver uke 365 dager i året, den møteplassen er nå helt borte.

Alle kamper som samler regionen og byen vår, stoltheten og gleden av å tilhøre et felleskap der gode opplevelser skapes. Denne arenaen er helt borte.

Daglig får jeg og de andre på håndballkontoret mailer av folk i og rundt klubben som savner kamper, treninger og ulike arrangementer. De har ikke noen sosial arena lenger og føler seg veldig alene.

Sist sesong hadde Elverum Håndball over 2500 mennesker i snitt på hjemmekampene til herrelaget vårt, byens desidert største samlingsplass 25 ganger i året.

I en hverdag med hard jobbing for mange er arenaer som den idretten tilbyr et fristed for å slappe av, uttrykke følelser og ha det fint med sine venner.

Vi tenker på dere hver dag og vi lengter utrolig mye til vi igjen får møtes og ta være på hverandre. Elverum Håndball har vært regionens største samlingsplass i snart 75 år og sammen skal vi bygge videre på den flotte arenaen det er å møtes med håndball som sentrum for bolyst, glede, følelser, stolthet og av og til litt sinte følelser som skal ut.

Uten alle dere som har Elverum Håndball og klubbens aktiviteter som en stor del av livene deres så hadde vi ikke eksistert som organisasjon. Menneskene i klubben er hjertet som slår og luften vi sammen trekker inn og ut.

sammenforelverum og #sammenforinnlandet snart ses vi igjen og da fyller vi Terningen Arena, Håkons Hall og kanskje noen annen arena 😊

Vi savner dere og personlig drømmer jeg hver dag om å få møtes igjen


//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball