Det blir Champions League fremover! – Elverum

Det blir Champions League fremover!

Endelig kom svaret vi håpet på: Elverum får unntak fra de generelle karantenebestemmelsene, noe som gjør at det er mulig å gjennomføre kamper i Champions League, både hjemme og borte.

Unntaket kan leses her

Norges Håndballforbunds oppdaterte retningslinjer gjeldende smittevern før, under og etter et arrangement har blitt godkjent av myndighetene. Unntaket som nå er gitt gjelder frem til 15. januar 2021.

Det er en lettet og motivert gjeng på klubbkontoret som nå kan forberede seg på en litt mer «normal» hverdag.

– Det er veldig rart å gå flere uker uten å spille kamp, når man egentlig skulle vært inne i sin mest hektiske periode, sier daglig leder Mads Fredriksen.

– Men nå kan vi endelig jobbe litt mer «normalt». Endelig kommer kampene tett i tett, og tempoet i hverdagen blir skrudd opp igjen. Det skal bli deilig, fortsetter Fredriksen.

Den daglige lederen er likevel klar på at det ikke blir lett å følge retningslinjene.

– Vi må gjøre dette 100% perfekt, og det skal vi klare. Vi skal presentere en god arrangements- og smittevernplan for kommunelegen (som må godkjenne planen red anm), og gjennomføre planen på en god måte. Gjør vi det så håper vi at unntaket utvides slik at vi kan spille internasjonalt også i 2021. Hvis vi ikke er gode nok, og unntaket ikke blir utvidet, så har vi egentlig bare «pissa i buksa» for å holde oss varme noen måneder.

Første kamp internasjonalt blir bortekampen mot Pick Szeged torsdag om en drøy uke. Men fokuset til trenerteamet ligger ikke på den kampen.

– Vi har fullt fokus på NM-semifinalen mot Drammen på søndag, men det er selvfølgelig gledelig at vi får mulighet til å spille internasjonale kamper. Vi er helt sikre på at det vil gjøre oss enda bedre, sier Børge Lund og Raymond Hamar.