Elverum Håndball og Schibsted skriver langsiktig samarbeidsavtale – Elverum

Elverum Håndball og Schibsted skriver langsiktig samarbeidsavtale

Elverum Håndball er utrolig glade over å kunne presentere nyheten om at mediekonsernet Schibsted signerer en langsiktig samarbeidsavtale med klubben. Etter 2,5 år sammen velger Schibsted å forlenge og forstørre samarbeidet med ytterligere tre år når inneværende avtale går ut våren 2021.

Med kjente mediekanaler som VG, E24, Finn.no, Aftonbladet og Svenska Dagbladet er Scibsted Nordens største mediekonsern.Fra starten av samarbeidet har Schibsted regionalt gått inn som en meget aktiv samarbeidspartner med stor deltakelse i Elverum Håndballs B2B Nettverk.
Begge parter får mye ut av samarbeidet og når dialogen om å se på forlengelse starter fant vi kjapt ut at vi ønsker å se på en langsiktig avtale.

I jobben om å befeste Elverum Håndballs plass som no.1 i norsk håndball og med ambisjoner om å nærme oss Europatoppen er langsiktighet alfa omega for å få det til. Den langsiktigheten viser Schibsted gjennom å skrive på for tre nye år sammen. Avtalen er den største mellom partene så langt og gjør Schibsted til bronsepartner.

Elverum Håndballs markedsansvarlige, Kalle Bjørkman om den nye avtalen:

At et så anerkjent mediekonsern som Schibsted velger å forlenge samarbeidet og skrive en langsiktig avtale med Elverum Håndball gjør oss i klubben stolte. Vi jobber hardt hver dag for å skape verdi for klubbens samarbeidspartnere og vi vet gjennom de samtaler vi har hatt med Ulrik og Simen i Schibsted at de får mye ut av å være en del av klubbens nettverk.

Måten de viser det på gjennom å signere for tre nye år gjør oss både glade og takknemlige, tidene vi er inne i nå er usikre og da er det fantastisk med partnere som viser at Elverum Håndball er en klubb de ønsker å stå sammen med.

Schibsteds salgssjef i Innlandet, Ulrik Balstad om den nye avtalen:

Vi Schibsted jobber daglig med å tilby markedsføring og synlighet på våre plattformer mot bedrifter i Innlandet. B2B-nettverket til Elverum Håndball gir oss en fantastisk arena til å bygge relasjoner mot det regionale næringslivet, og det er veldig gøy å kunne være en del av klubbens fantastiske vekst både på og utenfor parketten.