Trønderbilene og Elverum Håndball forlenger til 2025 – Elverum

Trønderbilene og Elverum Håndball forlenger til 2025

Arbeidet med å styrke Elverum Håndball for framtiden pågår for fullt. En stor del av den jobben gjøres gjennom forhandlinger med eksisterende og nye samarbeidspartnere.

I fem år har vi hatt Trønderbilene som samarbeidspartner og når kan vi slippe den gode nyheten om at konsernet med hovedkontor i Levanger nå blir med oss i hele fire nye sesonger.
Samarbeidet med Trønderbilene har utvikles fra år til år og i dag yter begge parter svært godt av hverandre. For de som har sett våre lag på bortekamper er det ikke noen tvil om at vi kjører rundt i den fineste av alle busser i hele Norge.
Fantastisk dekorert med klubbens farger og meritter på sidene.

Markedsansvarlig i Elverum Håndball, Kalle Bjørkman:
Vi er veldig godt fornøyde med samarbeidet vi har med Trønderbilene, både når det gjelder transport for våre lag, men også ved større anledninger som Cupfinaler, CL-kamper på Lillehammer etc. når det kreves mange busser og koordinering.
Trønderbilene er en samarbeidspartner som blir mer og mer aktiv for hvert år og det er rett og slett fantastisk at vi nå signerer for hele fire nye år sammen.

Bjørn Lerudsmoen distriktssjef Trønderbilene:
Vi er utrolig stolte over å få kjøre rundt på Norges fyrtårn i håndball, hver gang våre sjaufører skal ut med lagene til Elverum Håndball er det en stor glede.
Vi føler vi får mye ut av samarbeidet og klubben driftes veldig profesjonelt og vi som samarbeidspartner får mye ut av å være en del av Elverum Håndball.