Fjellhammer neste motstander på søndag! – Elverum

Fjellhammer neste motstander på søndag!

Etter stortapet i Ungarn setter Elverums håndballgutter snuten mot Lørenskog. Denne gangen er det det nyopprykkede Fjellhammer som venter for Børge Lunds gutter. De grønnkledde som hadde hele tre elverumsinger i troppen da de rykket opp til eliten har imponert i denne sesongen. Selv om Erik Halberg, Espen Klaveness og Morten Nergaard har forlatt klubben så har laget vunnet tre kamper, og spilt uavgjort i to. det gjør at de ligger på en 10.plass, med 3 poeng til Viking som ligger på feil side av streken. Laget trenes av Kristian Bliznac og Michael Renquist. Begge har veldig stor spillererfaring, og har en veldig god taktisk håndballforståelse, noe som gjør at Fjellhammer har vært nære ved å ta mange flere poeng enn av hva som var forventet før sesongen.

På søndagens motstander er det en rekke unge talenter som er i startfasen av sin håndballkarriere. Det største talentet er 17-åringen Benjamin Berg. Den hardtskytende bakspillere føyer seg inn i rekken med gode venstrehendte bakspiller som er oppfostret i klubben. Simen Schønningsen og Kent Robin Tønnesen gikk fra Fjellhammer til Haslum i tenårene, og det blir spennende å følge karrieren til nevnte Benjamin Berg. Unggutten er lagets toppscorer med 62 mål på sine 12 kamper.

En annen viktig spiller for de grønnkledde er kantspilleren Eirik Hybertsen. Fetsundgutten kom tilbake igjen til Fjellhammer etter noen sesonger i Runar, og han har tidvis levert varene. Etter en meget god start på sesongen har den målfarlige kantspilleren variert litt i prestasjonene de siste kampene. Han er den spilleren med nest mest mål for laget som spiller sine hjemmekamper i Lørenskoghallen.

Fjellhammers beste spiller er den kloke midtbacken Trym Skoglund. Den tidligere Nøtterøy- og Falkspilleren har imponert voldsomt i sitt første år som eliteseriespiller. Med et godt samarbeid med spillerne rundt seg, og en målfarlig høyrearm er han den spilleren som har vært aller best for det nyopprykkede laget. Skoglund er også en spiller som ikke er redd for å gå i krigen for at laget hans skal stikke av med poengene.

Selv om Fjellhammer har noen skader, så har de masse gode spillere som kriger for laget sitt. Sondre Gjerdalen, Marius Kleiven og Miro Koljonen er alle spillere som kan gjøre livet surt for Elverum på søndag. I tillegg har de spennende Tobias Myrbakk som spiller venstre bakspiller.

For bortelaget er alle man med etter at Søren Tau er tilbake igjen etter å ha fått et par kamper ute i pappaperm. I tillegg er det en revansjesugen gjeng som har alt å vinne etter stortapet i Ungarn på torsdag. Klokken 18:00 er avkast, og alt som gjelder er to poeng i en kamp der Elverum er favoritter. Selv med favorittstempelet så vet Børge Lund&co at Fjellhammer er et laget som legger igjen respekten i garderoben og at de aldri gir seg selv om de ligger 3-4 mål under. Vi håper selvsagt på to poeng. HEIA ELVERUM!!