Søndag tar vi imot Viking på tokt i Terningen! – Elverum

Søndag tar vi imot Viking på tokt i Terningen!

De er to lag som er fulle av selvtillit som møtes til dyst på søndag i Terningen Arena. Elverum spilte Fjellhammer ut av hallen, før de gjorde en meget god kamp i Hviterussland mot Meshkov Brest på torsdag. Motstander Viking vant soleklart over Kolstad i sin forrige kamp. Seier med 9 mål mot laget som ønsker å være Norges beste forsvarslag lar seg høre, og ga siddisene ny tro på at de kan holde seg i eliteserien.

Viking mest målfarlige spiller heter Kjartan Johansen og er deres høyre bakspiller. Den færøyske landslagsspilleren har tatt store steg denne sesongen, og det toppet seg med hele 11 mål i storseieren i forrige kamp. Til nå har han 75 mål etter 13 kamper og er med det nummer 3 på toppscorerlisten i årets eliteserie. Johansen er nøkkelen som man må stoppeom Elverum ønsker to poeng mot laget fra oljebyen.

Viking har også fått enda mer sving på angrepsspillet den siste tiden. En av årsakene til det kan være at Scott Harrington har fått med seg dyktige Joar Gjerde som trener. Gjerde som ledet laget til opprykk hadde ikke like mye tid å bruke på håndballen, og derfor ble det et trenerskifte hos Viking. Men etter noen måneder med fri, så klarte han ikke å holde seg unna. Det vises med at Viking fremstår veldig mye bedre offensivt enn tidligere.

Av andre viktige spillere så har Viking rutinerte Ole Andre Lerang i målet. Keeperen har vært i klubben en årrekke og er en av de virkelige veteranene i et ungt Vikinglag. Ute på banen leverte Jonas Djurhuus til terningkast seks i forrige oppgjør, og med sju mål i bagasjen gjør nok det at også begeret med selvtillit er fullt. På kantene har man den nye podcast(les: bak delegatene, som har tatt ferie) Sindre Johannesen. Kantspilleren slet en stund med skade, men har levert godt de siste kampene. I tillegg til dette har de målfarlige Helgi Hoydal.

For Elverum er alle mann klare til dyst etter en god prestasjon i Hviterussland. Laget har vært under strengt regime på reise, men har hatt noen dager hjemme før kampen mot Viking. For Elverum er kun to poeng godt nok når man møter et nyopprykket lag på hjemmebane, selv om gjestene er i form foran oppgjøret som har avkast 16:00 i Terningen Arena.

Vi går for 2 poeng! HEIA ELVERUM!!