Tre (!) Elverumspillere skal spille VM for Norge – Elverum

Tre (!) Elverumspillere skal spille VM for Norge

I dag offentliggjorde Norges Håndballforbund VM-troppen som skal kjempe om gull i Egypt i januar 2021. Og for alle med hvitt og sort hjerte er det en gledens dag.

Det er en historisk dag i Norges håndballhovedstad. Hele tre Elverumspillere skal kjempe i VM med det norske flagget på brystet. Det er Alexandre Blonz, Thomas Solstad og Simen Holand Pettersen.

Alexandre Blonz var nok den mest «sikre» Elverumspilleren i Norges tropp etter gode prestasjoner for klubb- og landslag i flere sesonger. Han er klar for oppgaven som venter.

Jeg gleder meg veldig til å være med i VM. Blir ekstra gøy når det er så lenge siden forrige samling.

Alexandre Blonz, venstrekant på Elverum og Norge

Simen Holand Pettersen kjemper mot mange gode høyrehendte bakspillere, og er i dag en veldig glad, ung mann. Dette blir hans første mesterskap med flagget på brystet.

En drøm som går i oppfyllelse, og jeg gleder meg utrolig mye til det som skjer i januar. Er ydmyk for oppgaven som er foran meg.

Simen Holand Pettersen, venstreback på Elverum og Norge

Thomas Solstad har tatt store steg i det siste, og det er nok flere og flere europeiske klubber som følger med på hans spill i den hvite drakten. Nå får de også se han i rødt, hvitt og blått når mesterskapsdebuten kommer under VM i 2021.

Jeg gleder meg til oppgaven som venter i januar. Det er en stor ære å bli tatt ut og være med på et mesterskap. Det å reise til Egypt med to andre lagkamerater er også en stor bonus.

Thomas Solstad, linjespiller på Elverum og Norge

Les mer om uttaket her

PS: Tre andre Elverumspillere skal også med stor sannsynlighet til VM i Egypt. Det er Dominik Mathe (Ungarn), Luc Abalo (Frankrike) og Nicolas Robinson (USA).