Håndballskole – Umbro Supersommer – Elverum

Håndballskole – Umbro Supersommer

Elverum Håndball Elite arrangerer sin tradisjonsrike Umbro supersommer for 9. gang!

Sommerskolen er for spillere født i 2007-2008-2009-2010- 2011 og 2012.

Vi har plass til 400 deltakere og vi er sikre på at plassene fylles opp raskt. Deltakerne blir fordelt på 2 skoler og 4 haller.

Vi står for mye god mat, sosiale aktiviteter på kveldene og voksne som sørger for trygghet og trivsel.

Øktene ledes av Elverum Håndball sine elitespillere med spennende temaer og god veiledning!

Skolen arrangeres fra mandag 26. juni til fredag 30. juni!

Deltakerne sover på skolene, så ta med luftmadrass eller feltseng og sengetøy. Hvis de skal ta med dobbelmadrass, ønsker vi at de deler den med noen. Klasserommene er ikke så store, så vi er nødt til å være fornuftige med plassen vi har. Romfordelingen blir etter alder og kjønn, så barnet ditt skal sove på rom med samme kjønn som er like gammel.

Skolene de skal sove på er Elverum Ungdomsskole og Ydalir Skole. De yngste skal sove på Ydalir Skole som er et mer skjermet område og de har også tilgang til hall og et flott uteområde. Mat blir servert på skolene som de sover på. Vi kommer til å ha gode middager og mer enn nok mat til alle. Det blir også satt ut mat i hallene de trener, så de vil alltid ha tilgang til mat!

Det kommer til å være trivselsvakter fra Elverum Håndball Damer og spillere fra herrenes rekruttlag. De skal følge dem på økter og være på skolen for å sørge for at alle har det bra. Det kommer også til å være våkne nattvakter på skolene hver natt som skal sørge for ro og trygghet. Det vil dermed være noen med dem døgnet rundt, i tillegg til andre voksne og ansatte som er til stede.

Dette blir en uke med masse aktivitet og mange økter ledet av våre Elitespillere. Vi gleder oss til å arrangere Umbro Supersommer for 9. gang!!

Mer praktisk informasjon kommer når vi nærmer oss.

Du kan selv velge om du betaler alt med en gang (3900,-), eller deler opp betalingen i 4 avdrag (975,-).

Påmelding er bindende og deltakeravgift refunderes ikke ved avmelding. Ved forfall på grunn av sykdom eller skade må deltaker selv ordne en eventuell refusjon av deltakeravgift med sitt forsikringsselskap. 

Lenke: https://www.superinvite.no/#/invitation/6bd2ab1de93563ccc2ac555b8f1808de