Mektig seier mot Meshkov Brest – Elverum

Mektig seier mot Meshkov Brest

Elverum - Meshkov Brest 33-31 (16-17)

Elverum tok imot hviterussiske Meshkov Brest til revansje i EHF Champions League i Terningen Arena torsdag kveld. Det endte med 2 sterke poeng i den gjeveste turneringen!

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele første omgang, men det var Meshkov Brest som kunne gå i garderoben med ledelse 16-17 til pause.

Tilbake i manesjen fortsatte Elverum å kjempe på, Luc Abalo viste styrke og erfaring både offensivt og defensivt, og Emil Kheri Imsgard varter opp med noen viktige og øekre redninger som gir Elverum et momentum i kampen. Utvisningere hagler, og når Brest får en spiller opp på tribunen med blått kort setter Elverum inn et nådestøtt og kvaliteten på avslutningene sitter. Dermed blir det 33-31 seier for Elverum og den første hjemmeseieren i EHF Champions League denne sesongen er et faktum!

Luc Abalo ble banens beste mot Meshkov Brest