Elverum med NM-Hattrick(!) – Elverum
Hamar 20201229. Elverumspillerne jubler for seier etter NM-finalen i håndball for menn mellom Elverum og Nærbø på Hamar. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Elverum med NM-Hattrick(!)

Elverum sikret sin fjerde Kongepokal etter seier mot Nærbø i tirsdagens Cupfinale! Dermed var også den tredje strake Kongepokalen et fakturm for de svarte og hvite!

Foto: NTB

Elverum har slått Nærbø i Cupfinalen og er dermed Norgesmestere 2020!

Elverum tok dermed sin 3.strake Cupseier etter å ha slått Halden, Haslum og nå Nærbø i Cupfinalen de siste 3 årene.

På sin ferd har Elverum slått Viking 31-20 på bortebane, Runar 29-21 på bortebane og Drammen 30-28 på hjemmebane, før det hele ble kroner med dagens 37-29 mot Nærbø!

Dermed er ikke bare Cupfinale blitt en tradisjon i Elverum, Kongepokalen finner også stadig veien til de dype Østerdalsskoger i romjulen.

Det blir «mæssom itte» ordentlig jul i Elverum før premieskapet i Terningen Arena er pyntet opp til nyttårsfest!

Uten å bli for breiale, ingen kamper er avgjort på forhånd, heller ikke denne gangen. Elverum viste derimot nok engang at Norges beste håndballlag er kledd i svart og hvitt.

Og ikke for å snakke om hvilken festhåndball lagene tidvis feiret jula med i Boligpartner Arena, det var knapt tid til å blunke mellom scoringene når de to publikumsfavorittene møttes til dyst, dessverre for nærmest tomme tribuner. Til tross, de drøyt 200 som var på plass fra begge klubber bidro til å skape en ramme en Cupfinale verdig, med det utgangspunktet som var lagt til grunn.

All ære til gutta på parketten og gærningene på tribunene, dette ble nok en cupfest vi neppe vil glemme.

For når målene er telt opp og protokollen er underskrevet, er saken klar:

Elverum Håndball er Norgesmestere 2020!