Godt nytt år, fra Trenerteamet! – Elverum

Godt nytt år, fra Trenerteamet!

Året 2020 har vært annerledes! Mange vil si at idrett er uvesentlig når verden preges av en pandemi. Mange vil si at det finnes så mange andre ting som er viktigere å få igang når store deler av befolkningen står uten jobb og produksjon av varer og tjenester plutselig får brå stopp og mye ikke lenger har livets rett.

Vi er helt sikre på at disse mange har rett. Det vi driver med er ikke det viktigste i verden,det er til og med ganske uviktig i det store bildet. 

Men så kan man snu på det og tenke litt på hva idrett bidrar med i samfunnet. På bredde nivå er det en del opplagte fordeler. Idretten bidrar med å legge til rette for fysisk aktivitet for barn og unge. Dette har en helse effekt, en sosial effekt og man kan også påstå at man lærer en del ting som er viktige i oppdragelsen av våre barn og unge gjennom idrett. Hvorfor følge regler? hvordan vise respekt for andre deltagere? hvordan tåle å tape? Dette er eksempler på ting mange lærer, hvertfall delvis, gjennom idretten. 

Så hva med toppidretten, hva er det så vi bidrar med? Det er vanskelig å sitte å si noe bastant på dette,men vi kan si noe om hva vi som gruppe i Elverum Håndball har tenkt og håper vi har bidratt med gjennom denne høsten. 
Vi håper at vi har gitt noen noe å se frem til og at det å se oss spille live eller på tv har vært ett lyspunkt i en litt gråere hverdag enn dere er vant til! 

Vi håper at vi har bidratt med en følelse av fellesskap for våre supportere og samarbeidspartnere. Vi tror det er fullt mulig å sitte alene å se oss spille på tv, men likevel være en del av dette fellesskapet. Hvis man vet at det er mange som bryr seg om det samme som meg, så blir det kanskje enklere for noen å ta kontakt med andre gjennom sosiale medier, på butikken eller andre steder man treffer likesinnede når man kan snakke om oss. Hvis vi gjennom dette kan hjelpe noen til å få det litt bedre så gjør det oss glade. 

Vi håper vi har underholdt og engasjert dere gjennom våre prestasjoner og at vi har klart å vise at dere er viktige for oss selv om vi ser dere mindre enn før. For oss er Håndball det viktigste av alt det uviktige, og vi jobber hver dag for å bli litt bedre. 

Vi er stolte av det vi har oppnådd i 2020! Vi har en gruppe spillere og ett støtteapparat som er helt fantastiske. De jobber for å utvikle seg hele tiden.Vi har samarbeidspartnere og supportere som dytter oss fremover og alltid bidrar slik at vi kan ta steg og utvikle oss. Vi leder serien, har vunnet cupen og har flere poeng i Champions League enn på hele forrige sesong. Det finnes muligheter for at denne klubben og dette laget kan ta enda noen steg i løpet av de neste månedene og årene.
Vi gleder oss til å fortsette jobben med dette sammen med dere i 2021. 

Godt nytt år 
Raymond og Børge.