Kjære Elverum Håndball supporter! – Elverum

Kjære Elverum Håndball supporter!

Vi har nettopp lagt bak oss et annerledes år 2020.

Vi er alle kjent med de utfordringene dette har betydd for oss alle.

Vi må alle være veldig glade for at vi bor i Norge som har anledning til å hjelpe oss langt mer enn de aller fleste andre land.
Også Elverum Håndball har fått bistand fra myndighetene og Norges Håndballforbund for tapte inntekter. Uten denne støtten kunne vi ikke sett tilbake på et år som allikevel blir godt for tryggheten om fortsatt videre satsing.
Det som har vært det mest utfordrende med året som har gått er at Yngres og Damene ikke har fått gjennomføre sin fritidsaktivitet som de elsker. En annen utfordring er at vi ikke har kunnet gi de opplevelsene vi ønsker å gi til dere supportere med å ha begrenset publikum. De som Har vært på kamper har virkelig gjort en knallbra jobb og laget liv.
Vi vil takke for den tålmodigheten alle Elverum Håndball sine tilhengere har hatt så langt. Det er rørende.

Til tross for utfordringene kan vi allikevel se lys i tunellen og det blir normalt igjen! Vi vet bare ikke helt når enda.

Yngres øker antall medlemmer, damene trener godt og herrene leverer en høst som vi aldri har sett maken til noen gang! Det som skjer mot og til våren vil bare gå en vei! Heia Elverum – vi har trua!

Mitt styreverv har snart vart i et år. Det har så langt vært utrolig interessant og givende. Kulturen i håndballen er unik!

Styrearbeidet har så langt vært i hovedsak å jobbe med strategiplan for de neste 5 årene. Dette har vært en grundig og arbeidsom prosess som styret og administrasjonen har jobbet med og vi har rett før jul vedtatt denne planen. Den handler i hovedsak om å jobbe med å bevare det vi har og satse på ytterligere vekst!

Målet er å bli Nordens beste håndballklubb!

Dette skal vi få til sammen!

Resten av målene og innholdet av planen vil informere alle ledere og involverte samarbeidspartnere til Elverum håndball nå på nyåret. Dette for at vi alle skal være kjent med hvilken retning vi skal sammen gå i fremover.

Jeg vil takke alle administrasjonen, frivillige, supportere og samarbeidspartnere til Elverum Håndball for alt dere gjør for at vi skal gjør det mulig å skape optimale opplevelser for store og små sammen!

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Det blir som vi tror!

Godt nytt år!

Espen Strøm, styreleder Elverum Håndball