Juleferien over for Schønningsen, Grøndahl og Imsgard – Elverum

Juleferien over for Schønningsen, Grøndahl og Imsgard

Etter en kort juleferie, var det for noen av våre gutter duket for håndballkamp igjen, denne gang EM-kvalikk kamp mot Hviterussland med rekruttlandslaget.

Hviterussland var før kampen store favoritter, men som man så fra fotball landslaget sitt nødlandslag trenger ikke favoritt stempel ha noe å si. Til V4 før kamp sa Tobias at alle selvfølgelig ville vinne og skulle gjøre det de kunne for at Norge skulle gå seirende ut av kampen. Rekruttlandslaget har ikke trent så mye sammen, og kun hatt to økter sammen før dagens kamp.

Selve kampen var preget av en treg start med mye bomskudd og teknisk feil for begge lag, hvor alle våre gutter startet på benken for Norge. Halvveis inn i første omgang kommer Simen Schønningsen inn, og gjør en god innsats både fremover og bakover. Etterhvert i første omgang ser man mer antydninger til et samspill, og at spillerne spiller hverandre mer gode, men kombinasjonen av flere bomskudd, tekniske feil og dårlige pasninger/mottak gjør at de er 3 bak med 5 minutt igjen av omgangen.
Til pause var stillingen 17-10.

Andre omgang starter like rotete som første omgang sluttet, der Norge havner fort bakpå, med flere bomskudd og et Hviterussland som nærmest scorer på alt i en periode. På det minste var Norge 6 mål bak, men det ble fort klart at det ville bli vanskelig å tette luka ytterligere. I andre omgang så vi et Norge som spilte ofte 7-6 I angrep hvor Simen Schønningsen og Christoffer Rambo vekslet på å være midtback. Tobias Grøndahl viste igjen hvor sikker han er fra straffemerket da han fikk sjansen i andre omgang. Emil Kheri Imsgard satt på benken hele kampen.

Endte 33-25 til Hviterussland. Retur kampen spilles førstkommende fredag i Nadderud Arena, og kan sees på tv2 eller tv2sumo fra 18.15