Håndballgutta med solid revansj mot Hviterussland! – Elverum

Håndballgutta med solid revansj mot Hviterussland!

EM-kvalifisering Norge- Hviterussland 27-19

Fredag kveld fikk de norske håndballgutta sin revansje mot Hviterussland i EM-kvalifiseringen i Nadderud Arena.

Anført av en Robin Haug i redningsform bakerst i kassa og to måljagende vinger i Barthold og Horgen kunne de norske rekruttgutta som de siste dagene har tatt ansvar for norges EM-kvalikkamper strekke armene i været etter en til slutt solid seier mot Hviterussland.

Norge tapte solid på bortebane tirsdag, men det var mye som stemte bedre i det nykomponerte rekruttlandslaget i Nadderud fredag. Etter 8 målstap borte og 8 målsseier hjemme betyr det at Håndballgutta også er foran Hviterussland på innbyrdes.

For når Haug sto opp mot hviterussernes avslutninger ble det både kontringer og muligheter for å dra fra for Norge.

Håndballgutta ledet med ett til pause, før Hviterussland tok ledelsen tidlig i 2.omgang, det gikk fort over, og etter at Barthold hadde tatt tilbake ledelsen og Hviterusserne blant annet pådratt seg et blått kort, dro de norske gutta ifra.

Blant andre som utmerket seg i fredagens kamp var foruten Barthold, Horgen og Haug, også Boilesen og Aga. Simen Schønningsen spiller en del i kampen, men får det ikke til å stemme like godt i hjemmeoppgjøret, Grøndahl får også sine minutter hjemme mot hviterusserne og setter en viktig straffe i det Norge er i ferd med å få kontroll på kampen.

Det er bare å gratulerer de norske rekruttgutta med en velfortjent seier og vel gjennomført som «nødlandslag» i EM-kvalifiseringen. 2 kamper er unnagjort og med 8 målsseier i siste kamp er Norge i gruppeledelsen!

Oppdrag utført for rekruttene! Lørdag venter ny VM-oppkjøringskamp for A-laget som igjen møter Danmark til VM-oppvarming! Kamoen ser du på TV2 og Sumo, med Solstad, Holand Pettersen og Blonz i aksjon!