Pizzabakeren med ni (!) nye år som samarbeidsparter – Elverum

Pizzabakeren med ni (!) nye år som samarbeidsparter

Ja, du leste rett og det er en fantastisk nyhet! Pizzabakeren har i disse dager forlenget sitt samarbeid med Elverum Håndball med hele ni år. Avtalen som nå er signert gjelder fram til 2030.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball, forteller at det tidlig i reforhandlingene var klart at Christian Eckbo, gründer og primus motor bak de fem restaurantene i nærområdet, var klar for å bli med på noe ekstraordinært framover.

– Vi pratet lenge om utviklingen som Elverum Håndball har hatt de siste ti årene, parallellene til Pizzabakeren og ikke minst den strategiplanen som er i ferd med å rulles ut fra klubben, forteller Bjørkman.

Eckbo hadde fått med seg at mange av klubbens samarbeidspartnere nå har skrevet langsiktige samarbeidsavtaler med Elverum Håndball og det var da spørsmålet kom opp: Hvor lang er den lengste avtalen dere har hatt med en samarbeidspartner?

Svaret fra Kalle var at «det vet vi ikke, men under mine snart ni år som markedsansvarlig har vi aldri signert lenger en fem år med noen samarbeidspartner».

Svaret ble «bra, da ønsker vi å vise for de andre partnerne at Elverum Håndballs framtidsplaner er så spennende at dette vil vi være med på i lang tid framover. Hva med at vi signerer fram til 2030?»

Det er ikke ofte vår svenske elverumsing og markedssjef blir stille, men denne gang tok det faktisk litt tid før responsen kom, men når det vel gjorde det ble svaret selvfølgelig at «JA det gjør vi!»

Samarbeidet utvikles framover

I tillegg til å fortsette som samarbeidspartner i minst ni år framover, hvilket i seg selv er fantastisk, så blir nå Pizzabakeren sentral med kompetanseoverføring når Elverum Håndball skal utvikle konseptene rundt publikumsopplevelsen før kamp, i pause og etter kamp.

Vi har store planer for publikumsopplevelsen framover og her vil vi få mye hjelp.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball

Christian Eckbo uttaler også at det å få være en del av Elverum Håndballs nettverk, som er et av Norges desidert beste, er utrolig inspirerende og gir mulighet for å bygge langsiktige relasjoner med de andre partnerne. De får mye ut av nettverket.

Kalle Bjørkman markedsansvarlig i Elverum Håndball er strålende fornøyd:
– At Pizzabakeren forlenger helt fram til 2030 viser hvilken tillit vi har opparbeidet i markedet og at Elverum Håndball er noe våre partnere ønsker å identifisere seg med over tid.

– Med Christian og Rune i spissen har vi en partner som virkelig bryr seg om oss som klubb og som ønsker at Elverum skal være et sted i utvikling. Vi gleder oss til mange år sammen og rikter et stort takk for tilliten.