Elverum med historiske 5 spillere i VM-kvartfinale! – Elverum

Elverum med historiske 5 spillere i VM-kvartfinale!

Frankrike har i kveld slått Portugal, dermed er det også klart at Norge er videre til kvartfinale i VM i Egypt!

Det gjenstår fortsatt noen kamper i siste runde av hovedrunden, men det er allerede klart at Ungarn og Spania tar seg videre fra gruppe 1, nå er det også avgjort at det er Frankrike og Norge som tar seg videre fra gruppe 3.

Det betyr at samtlige Elverumsspillere som har deltatt i VM, nå er klare for kvartfinale. Det gjelder Dominik Mathé med Ungarn og Luc Abalo med Frankrike. I tillegg er det selvfølgelig Thomas Solstad, Alexandre Blonz og Simen Holand Pettersen for Norge, og vi skal selvfølgelig også nevne assistenttrener Børge Lund!

Elverumsspillerne har levert noen flotte prestasjoner i VM, blant annet har Dominik Mathé glitret for Ungarn og er blant mesterskapets beste høyrebacker.

Vi vet lite om fortsettelsen før Ungarn og Spania har gjort opp i siste match mandag kveld. Men det er uansett utfall gitt at noen Elverumsspillere vil komme til å møtes i en kvartfinale. Ungarn vil uansett måtte møte Frankrike eller Norge i sin kvartfinalekamp. Det betyr at her stopper reisen for minst en Elverumsspiller.

Uansett:

At 5 av 5 Elverumsspillere fortsatt er med i mesterkskapet i det vi går inn i kvartfinalen er intet annet enn meget imponerende og sier litt om kvilke kvaliteter som mønstrer på i svart og hvitt når VM i Egypt er ved veis ende.

Så blir det spennende å se, hvem som kan plukke med seg edelt metall hjem til de dype Østerdalsskoger!

Vi gleder oss til mer VM!

Kvartfinalene spilles onsdag!