Kafe Øst går inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball – Elverum

Kafe Øst går inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball

Ny partnersignering!

Det er med stor glede vi presenterer et av Elverums koseligste spisesteder som ny samarbeidspartner til Elverum Håndball. Kafe Øst med sin flotte vinterhage og gode steinovnspizzaer blir framover en del av Elverum Håndballs B2B nettverk.

Elverum er et sted med mye handel og mange koselige spisesteder, Kafe Øst er et av disse og en plass vi virkelig ønsker å løfte fram for besøkende og ikke minst Elverums egne innbyggere.

At Kafe Øst nå velger å gå inn som samarbeidspartner i nettverket vil gjøre at flere får opp øyene for den gode maten som Catrina lager sammen med sin personal.

Vi gleder oss til å bli en døråpner for flere cateringoppdrag og for å være ambassadør for en skikkelig koselig plass i hjertet av Elverum.

Om Kafe Øst

Kafe Øst, ligger på torget i Elverum. Der serverer de spennende og gode lunsjretter, hele uken. I tillegg har de ekte italiensk steinovnspizza som står på menyen fra kl. 12 og ut dagen.

Perfekte selskapslokaler for 20-35 pers. og i tillegg en vinterhage der det er plass til ca 35 pers.. Ved selskap booking serveres alt ifra tapas og pizza til litt mere avanserte retter. Alt etter kundens ønske.
Kveldsåpent fredager og lørdager.

Catering til private selskaper og firmaarrangement.
Alle rettigheter.