Fjordkraft går inn som ny Gullpartner til Elverum Håndball! – Elverum

Fjordkraft går inn som ny Gullpartner til Elverum Håndball!

Elverum Håndball er utrolig stolte og glade over å kunne presentere Fjordkraft som ny samarbeidspartner til klubben.

I arbeidet med å bygge Nordens beste håndballklubb er sterke samarbeidspartnere veldig viktig. Fjordkraft skal de kommende årene styrke sin posisjon i Innlandet og som en naturlig del av begge parters høyt satte mål har vi i dag tegnet en gullpartneravtale ut sesongen 2022-2023. Fjordkrafts satsing i Innlandet vil bli både mot barn og unge i regionen, og man ønsker å være med på å gi kunder opplevelser og fordeler som betyr mye for mange.

For Elverum Håndball, med fire seniorlag på herresiden, tre på damesiden og til sammen over 700 spillere, er Fjordkrafts satsning midt i blinken for vårt mål om å være en klubb for alle der vi klarer å kombinere elite- og breddesatsing.

Markedsansvarlig i Elverum Håndball, Kalle Bjørkman:
«Vi opplevde en veldig positiv dialog allerede fra vårt første møte med Fjordkraft – Dette er første avtalen vi har signert via Teams, men vi har likevel lært hverandre godt å kjenne gjennom flere digitale møter. Vi har begge hatt sammenfallende interesser og har vært interessert i å skape et vinn vinn samarbeid for både Elverum Håndball og Fjordkraft.«

Fjordkraft vil bli en godt eksponert samarbeidspartner rundt Elverum Håndball og sammen vil vi gi flere gode tilbud til supportere og ikke minst i B2B nettverket til klubbens øvrige samarbeidspartnere. At vi får inn en så sterk nasjonal aktør midt i en krevende tid for idretten, er vi veldig fornøyd
med. Dette er en merkedag for Elverum Håndball og styrker vår posisjon som Norges sterkeste håndballklubb.

Sponsorsjef i Fjordkraft, Stian Madsen:
«Vi ser på Elverum som en av de mest attraktive klubbene i regionen, og er veldig fornøyd med at vi har landet denne avtalen nå. Samarbeidet med Elverum Håndball vil styrke oss som aktør i Innlandet og skal bidra til fordeler til våre kunder. Samtidig ønsker vi å være en aktiv bidragsyter til å løfte Elverum Håndballklubb på veien videre.
Som kunde av Fjordkraft skal du være trygg på at vi støtter lokalsamfunnet gjennom både topp og bredde. Med denne avtalen starter vi en større satsing på å være lokalt til stede i en viktig region for oss.
«

Idrettsutstyr for barn og unge
Søk om idrettsutstyr
For at barn og unge skal fortsette med sport og aktivitet er tilgangen på klubbutstyr viktig. Fjordkraft vil derfor starte et nytt konsept i Innlandet hvor de skal dele ut «klubbkits» til lokale håndballag i regionen.
– Vi håper å kunne kommunisere dette allerede neste uke, sier en forventningsfull sponsorsjef i Fjordkraft, Stian Madsen

Om Fjordkraft i Innlandet:
Strømleverandøren Eidsiva Energi (Eidsiva Marked AS) blir snart en del av Fjordkraft. Alt det praktiske ved overgangen ordnes automatisk av Fjordkraft. Innlandet blir en viktig region i Fjordkrafts videre satsing med kontorer på Kongsvinger og Hamar.

For deg som nå er kunder av strømleverandøren Eidsiva Energi betyr overgangen til Fjordkraft at du får tilgang til billige mobilabonnement og lokale fordeler, i tillegg til de gode strømavtalene du allerede kjenner. Vi har også en app som gir god kontroll og oversikt over strøm, mobil og annet i boligen.

Fra 1. mars vil kundeservice få utvidet åpningstid til klokken 20 alle hverdager – slik at det blir enda enklere for deg som kunde å komme i kontakt med oss.