Kampen om finale: Luc mot Lukas – Elverum

Kampen om finale: Luc mot Lukas

En nåværende og en tidligere Elverumspiller skal i kveld kjempe om VM-finale når Frankrike møter Sverige i den første av kveldens to semifinaler.

Lukas Sandell, som hadde to fantastiske sesonger i Elverumtrøya før han dro videre til Aalborg, har imponert håndballverden sammen med sine svenske lagkamerater (samt en norsk hovedtrener). Et imponerende VM kan krones med finale i kveld.

Men det gjenstår èn stor hindring for svenskene før de eventuelt kan juble for finale. Det er Frankrike, med vår høyrekant Luc Abalo på laget. Luc & co har spilt «typisk fransk» i dette mesterskapet, og tatt ut det som trengs i kampene de har spilt. Gløden i spillet er tilbake, og det eneste laget som har gitt franskmennene skikkelig kamp, er Ungarn og Dominik Mathe.

Kampen er åpen, med franskmennene som en liten favoritt på grunn av rutinen de har i stallen sin. Men Sveriges toppnivå har vært enormt i dette VM, og det blir fantastisk spennende å se denne kampen.

I kveldens andre semifinale møtes Norges overmenn, Spania, og Danmark. Danskene måtte gjennom en av tidenes VM-dramaer for å komme seg til semifinale. Kampen mot Egypt, som endte med straffekonkurranse vil bli husket i lang tid. Spania kjørte til tider over Norge, og har spilt seg bedre kamp for kamp. Hvis Spania fortsetter utviklingen, kan det bli vanskelig for et dansk lag som er veldig avhengige av Landin og Hansen. Som Wall of Fame-legende Thorir Hergeirsson ville sagt: «Det er fifty-fifty»

Norsk Tipping gir denne oddsen i kveldens to semifinaler:
Sverige 2,60 – Uavgjort 8,00 – Frankrike 1,70
Danmark 1,97 – Uavgjort 7,20 – Spania 2,20

Spill her, og husk å sette Elverum Håndball som grasrotmottaker!