Elverum -Barcelona: Ett år siden rekordkvelden i Terningen! – Elverum

Elverum -Barcelona: Ett år siden rekordkvelden i Terningen!

9.februar 2020 satte vi publikumsrekord i Terningen Arena med 2507 tilskuere trøkket sammen for å støtte Elverums jakt på poeng i EHF Champions League, mot selveste Barcelona.

Sesongen 2019/2020 var spesiell på så mange forklarlige og uforklarlige måter. Vi var vitne til opplevelser vi knapt kunne drømt om noen år tidligere, både i positiv og negativ forstand. Fra å knuse alle rekorder med 12377 tilskuere i Håkons Hall under hjemmekampen mot PSG til å spille seriefinale mot ØIF Arendal for tomme tribunen. Knapt noe av det ville vært mulig å se for seg noen år tidligere.

Det er den positive oppsiden Elverum her har vist fram så mange ganger de siste årene. Det umulige er faktisk mulig. Ole Paus sin strofe i sangen om Elverum: «man tror ikke på hva som helst i Elverum» er gjort til skamme, og godt er jammen det. Så kan vi gjerne synge med til Elverum, Elverum, Elverum….

Men det var altså tilbake til februarkvelden i 2020, når Elverum nok en gang satte rekord, nå i eget fort når 2507 tilskuere trådde sammen og lagde elektrisk stemning i Terningen Arena (som så mange ganger før).

En ting er å sette rekorder, en annen til et å skape opplevelser. I Elverum Håndball tror vi selvfølgelig at de to begrepene henger nøye sammen! Medgang og optimisme skaper gode minner og tar oss fremover. Men vi skal ikke glemme at motgang har minst like mye tyngde i bagasjen som har tatt Elverum Håndball hit vi er i dag! Krevende tider og tunge kamper har fått oss til å tenke nytt og være innovative.

Optimisme og positivitet går hånd i hånd, og slik skapes resultater. Det er kvelder som 9.februar 2020 vi er her for. Det er det vi er og vil være, det å bety noe for andre er en glede som ikke kan kjøpes for penger.

Den kvelden hjemme mot Barcelona, ett av verdens beste håndball-lag har satt seg langt framme i pannebrasken hos mange av oss. Bare det å jage et slikt lag til døra i lille Elverum var en prestasjon å slå seg på brystet av, og ikke minst måten det ble gjort på, rent ellevilt og for et magisk sted å være tilstede når HELE håndballbyen løfter laget til nye høyder.

Det er kanskje en ting som beskriver den kvelden bedre enn noe annet: Rasmus Boysen!

Rasmus kom til Elverum som en ren forsvarsspiller og et håndballhode av de skjeldne, både taktisk og statistisk. Det var ikke Boysens oppgave å score mål for Elverum, ei heller forsøke. Det var mange som spøkte med å få se han likevel sette et goal eller to den sesongen, men at det var den 9.februar 2020 i Terningen Arena det skulle skje, sier bare alt om den februarkvelden.

For Boysen scoret ikke bare et kontringsmål mot Barcelona i den Champions League-kampen, han scoret TO!!! Og stemningen når Boysen satte sitt andre for kvelden var omtrent på høyde med når Simen Holand Pettersen dundret inn seiersmålet på straffe hjemme mot Dinamo Bucuresti i 2018, det kan knapt beskrives. Det må bare oppleves!

Vi håper vi kan ta tilbake hverdagen og skape flere slike minner og opplevelser sammen med dere! Vi savner fulle haller og magiske håndballkvelder! Men vi holder ut, for vi vet hvilke fantastiske kvelder vi kan ha i vente om vi kommer oss igjennom dette #sammenforelverum!

/Magnus Stenseth