Vil du være med i Elverum Håndball sitt Media Team? – Elverum

Vil du være med i Elverum Håndball sitt Media Team?

Elverum Håndball ønsker å styrke organisasjonen med flere dedikerte frivillige til å stå for Elverum Håndball sin kommunikasjon ut til alle klubbens supportere. Kan du tenke deg å være en del av en herlig og offensiv gjeng?

Stort nedslagsfelt
Elverum Håndball følges av stort og smått på mange ulike plattformer, både i forbindelse med kamp og i løpet av uka. Nå ønsker vi å styrke apparatet som viser frem klubben, og derfor håper vi å finne flere engasjerte patrioter som ønsker å være en del av vårt media-team.

Media-teamet skal bl.a. bidra med innhold til våre sosiale medier, nyhetsmail og på hjemmesiden. A-laget tar naturlig nok mye av oppmerksomheten, men vi ønsker også å vie mye plass til de andre delene av klubben. Oppgavene vil variere og vi søker deg som syns det ville vært artig å følge alle deler av Elverum Håndball enten det er under kamp, trening eller hverdag.

Ta kontakt
Elverum Håndball når hundretusentalls hver eneste uke og skal i 2021-2022 igjen ut på den internasjonale scenen. Enten du har en fremtidsplan om å jobbe innen media, eller du bare har lyst til å bidra for klubben i ditt hjerte, så kan dette være en rolle for deg!

Dersom du syns dette høres spennende ut, ta kontakt med Mediaansvarlig Solveig Sønnøve Hamre Rasmussen på media@ehh.no