Ny fight mot Vardar står for tur! – Elverum

Ny fight mot Vardar står for tur!

Etter den sterke 34-34 kampen mot Vardar på søndag er det dags for hjemmekamp i Skopje mot Vardar igjen. Den forrige kampen mellom lagene var jevn, men på slutten hadde Vardar det lille overtaket, men heldigvis for de svarte og hvite Simen Holand Pettersen. Sandefjordgutten gjorde som han pleier da han banket inn utligningen med bare få sekunder igjen å spille. Dermed kunne Elverum ta et meget overraskende poeng mot laget som vant Champions League for to sesonger siden.

Kampen er veldig viktig for begge ag om de vil oppover på tabellen. Elverum ligger 3 poeng bak Porto på 6.plass i gruppen, mens Vardar ligger poenget bak Elverum igjen, men makedonerne har en kamp mindre spilt enn de norske mesterne. På målforskjellen har Børge Lunds gutter for mange stortap, så her er forskjellen 20 mål på Vardar og Elverum. Elverum er det laget som har sluppet inn flest mål i snitt i gruppe A så langt i sesongen, men fremover har de virkelig levert varene så langt i sesongen.

Når to lag møtes med så kort mellomrom er det ofte de små taktiske endringene som kan være med på å bikke kampene i ett av lagenes favør. Samtidig så har Vardar enda mer erfaring med sånn tette kamper der marginene avgjør, derfor er det fortsatt de røde og svarte fra Makedonia som er favoritter i kampen som har avkast 18:45 på onsdag.

I søndagens kamp slet Elverum Ante Gadza, Ivan Cupic og til dels Stojanche Stoilov i sitt forsvar. Trioen sto for 19 av målene til Vardar i denne kampen. I tillegg sto Marko Kizic veldig godt etter han kom i inn målet midtveis i 1.omgang. I forrige oppgjør manglet også Vardar sin førstemålvakt Borko Ristovski og den gode bakspilleren Lovro Jotic. Det blir spennende å se om duoen er tilbake i dagens kamp.

For Elverum er nesten alle med. En veldig positiv ting var at Thorsten Fries var på gang i forrige oppgjør mellom lagene. Dansken fikk opp en fin redningsprosent og var en av de viktigste spillerne i den kampen. I tillegg viste laget at de har en god bredde med at mange spillere satte 4-5 baller i nota. Kveldens kamp blir spennende på veldig mange måter, og med en god prestasjon er det muligheter for å ta nye poeng i Champions League.

Kampen har avkast 18.45 og sendes på viasat4. Vi går fot to poeng! HEIA ELVERUM!!