Moen Nilsen: Klar for å komme tilbake til Norge igjen! – Elverum

Moen Nilsen: Klar for å komme tilbake til Norge igjen!

Stig-Tore Moen Nilsen er klar for Elverum neste sesong, og vi har tatt en liten prat med Nordlendingen som i dag spiller for den danske serielederen GOG.

Du har jo lykkes godt i Kristianstad og GOG, hva var det som gjorde at valget nå falt på Elverum som neste stoppested?

-Jeg har kjent litt på lysta til å komme tilbake til Norge, og da er det jo ingen bedre klubb enn Elverum å gå til. Også har jeg jo hatt Børge Lund som trener i Bodø tidligere oh det veide selvfølgelig også litt.

Du har jo som mange andre stått på andre siden av banen mot Elverum som Bodøspiller, nå går turen altså til Elverum og Håndballbyen etter noen år i utlandet. Hva forventer du deg når du nå returnerer til norsk håndball?

-Det vil jo selvfølgelig være kult om man kunne få mulighet til å spille Champions League, men det er jo mange tøffe oppgjør som venter i den norske serien også. Så jeg tror det blir gøy!

Hva tenker du er den største forskjellen på norsk, svensk og dansk serie?

Ligaen i Norge er kanskje hakket dårligere en i Danmark spesielt, men Champions League-muligheten veier opp for det i mine øyne.

Børge Lund er som du nevner velkjent for deg, var det han eller var det timinga generelt som gjorde at du nå valgte Elverum?

-Nå har jeg jo fått barn og kjente litt på at jeg ville hjem til Norge, vi var jo allerede i dialog i sommer, og ettersom det ikke ble til noe da, så har jeg grublet litt siden, og kjente på at jo, nå var faktisk tiden inne for å dra hjem til Norge.

Fra den danske serielederen GOG til den norske serielderen Elverum. Ser du for deg at det er mange likhetstrekk mellom de to klubben?

-Ja, det er to veldig seriøse klubber så jeg ser for meg at det er mye likt.

Du spilte i Bodø, med fullt trøkk og høyt engasjement i hallen der. Nå skal du til Elverum som er velkjent for sitt publikum, hvor viktig er den faktoren for deg?

-Det er sykt kult! En ren bonus i tillegg til alt det andre som venter. Jeg husker Elverum som et sted med veldig godt trøkk så jeg gleder med til pandemien er over og håper å få ha en full hall i ryggen i Terningen.

Hva er planen videre for Stig-Tore Moen Nilsen? Nå går du tilbake til Norge, sikter du mot landslaget igjen?

-Det er klart landslaget ville vært gøy, jeg får bare trene hardt og levere så får vi se hva som skjer med tiden. Første bud er å møte opp og prestere for Elverum!

Vi gleder oss til å se Stig-Tore Moen Nilsen i svart og hvitt neste sesong!