1 dag igjen, 1/8-FINALE. Elverum -Barca: Taiga’n tar ordet! – Elverum

1 dag igjen, 1/8-FINALE. Elverum -Barca: Taiga’n tar ordet!

Y deseamos buena suerte (og vi ønsker lykke til)

Vi kan ikke annet gjøre, enn å ønske våre gutter lykke til i Spania. En relativt stor utfordring for EHH, men ikke uoverkommelig. Med rett innstilling og tro på det vi skal gjøre, så……kan allting skje i den Catalonske hovedstaden. Det har skjedd større undre i påskehelgen, enn at Elverum skal ta poeng mot selveste Barcelona.

Våre gutter er vel ikke levnet store muligheter i disse to kampene mot selveste Barça. Solide odds om de skulle ta poeng, men håper at gutta senker skuldrene og viser frem hvilke kvaliteter de har. Med en god dag på
jobben, i alle ledd, har vi enn så lenge troen på en eller flere gode prestasjoner.

Barcelona med verdensstjerner på ALLE plassene på banen. Fra keeper til strek. Ut i fra statistikken i EHFCL hittil, kan det se ut som det er høyresiden gutta skal være litt obs på (og for så vidt på strek, playmaker, venstre-siden , ja egentlig på alle posisjoner). Frankrikes Dika
Mem med 60 mål hittil og Gòmez Abellò fra Spania med 61 mål, er to av relativt mange som utpeker seg. Dog med medspillere hakk i hæl, med bra med nettkjenninger. Og med en keeper som Perez de Vargas Moreno, som på en god dag på jobben er matchavgjørende, nesten alene (er for øvrig på scoringslisten, han også).

#gutta har møtt mange av kveldens motstandere tidligere. Gjennom tidligere møter i EHFCL mot Barcelona, samt mot andre klubber og/eller på sine respektive landslag. Sist gang i OL- kvaliken mot Brasil, hvor blant annet strekspiller Thiagus Petrus var en av Boys from Brasil, som ble slått av de norske herrene. Det er med andre ord, mange gamle kjenninger på motsatt banehalvdel, da de entrer parketten i Palau Blaugrana.

Uansett resultat mot Barcelona, skal #gutta vite, at de har en samlet Taiga’n supporterklubb i ryggen. En samlet flokk, utsultet på live-håndball, som drømmer om Terningen, speltrum, Håkons Hall. Kort sagt, gi oss tilgang til en hall og vi vil være der. Kledd i den fineste finstasen, svart /hvit drakten til EHH .Vi tørrtrener på å ikle oss uniformen og stiller i drakt foran tv’n, klare til match. Og de med mulighet, flagger selvsagt på en dag som denne.

sammenforelverum #matchday #kampdag