Trenerteamet før møtet med Barcelona i kveld! – Elverum
Hamar 20201229. Elverums hovedtrener Børge Lund jubler under NM-finalen i håndball for menn mellom Elverum og Nærbø på Hamar. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Trenerteamet før møtet med Barcelona i kveld!

Barcelona i 8-dels finale i Champions League!!

Når du kommer fra en by med 20.000 mennesker så er det lov å klype seg i armen. Er dette virkelighet, noe som skjer her og nå, eller drømmer jeg?

Det er virkelig og det er viktig for å huske på at det er mange som har jobbet hardt og lenge for at vi skal kunne stå i Barcelona med denne muligheten. Så derfor er det på sin plass å takke alle som bidrar i og rundt klubben for at man gjør det mulig.

Takk Elverum.

Uten engasjementet til alle dere der ute som bryr seg om oss så hadde ikke vi vært i nærheten av å kunne få oppleve den type opplevelser som vi nå får. Det varmer å tenke på at den lille byen fra Norge kan få konkurrere i sluttspillet i Champions League, og det viser at alt er mulig.

Barcelona er ett verdens lag, og akkurat nå er de kanskje det beste laget av alle. I gruppe B har de 14 seiere på 14 kamper og 93 pluss mål. Når det blant annet er Vezprem og Kiel som er motstanderne så sier det litt om kvaliteten vi står ovenfor. Dette er kanskje den største favoritten til å vinne årets Champions League og vi skal møte de to ganger på bortebane.

Håndball er likevel en idrett hvor man alltid kan og skal gå for å vinne. Og vinner du ikke, så lærer du. Vi skal jobbe for hver ball og forsøke å være så smarte som mulig slik at vi klarer å prestere opp mot vårt maks nivå.

Lykkes vi med det så håper vi selvfølgelig at vi kan stresse de og skape spenning. Det viktigste for oss er uansett at vi representerer laget, klubben og byen vår på en god måte med masse engasjement og passion.

Dette er David mot Goliat og håndball verden forventer lett match. Vi gleder oss til å stå i situasjonene, vi lover at vi skal gjøre alt vi kan for å overraske. Det er utrrolig motiverende å få lov til å spille slike kamper, derfor gleder vi oss utrolig mye til å spille 8 dels finale i Champions league….

Det håper vi du gjør også.

Børge og Raymond