I kveld kommer returoppgjøret mot Barça – Elverum

I kveld kommer returoppgjøret mot Barça

Etter fredagens 12 måls tap er det igjen duket for et oppgjør mellom Elverum og Barcelona. Denne gangen står Elverum som bortelag i Palau Balagrau. I det forrige oppgjøret mellom lagene var kampen allerede avgjort etter 7-10 minutter. Da ledet spanjolene allerede med 7-8 mål og det var ikke i tvil om at den spanske storfavoritten skulle klare å ta med seg et godt resultat til dette oppgjøret her.

På fredag storspilte Thorsten Fries og var på mange måter årsaken til at Elverum ikke tapte enda mer. Kampen var ikke veldig god fra Elverum sin side, men det var en del lyspunkt i kampen. Fra 15 min ut i kampen og til Fries ble skadet så var Elverum det beste laget. Selv om Barcelona rullerte masse på laget var Elverum fullt på høyde med de denne kampen. Kaptein Thomas Solstad viste at han absolutt er å regne med offensivt i det aller beste selskapet. Solstad spilte en meget god kamp for Elverum denne kvelden. I tillegg var det flere spillere som meldte seg å utover kampen.

I mandagens kamp kan dessverre ikke Fries spille etter han pådro seg en strekk i låret under fredagens kamp. Det vil si at Emil Imsgard er eneste tilgjengelige målvakten for Børge Lunds mannskap. Unggutten fra Hamar vil nok få en travel kveld når Elverum skal opp mot ett av verdens beste klubblag. Det er også usikkert om Josef Pujol blir klar til kampen. Også han måtte ut i fredagens kamp. Det samme gjelder også for den franske verdensstjernen. Om alle disse tre er ute så vil det bli en enda vanskeligere oppgave for de svarte og hvite som fort spiller sesongens siste kamp på mandag.

Muligheten for avansement er nesten ikke til stede, men den hvite fra Elverum skal gå ut å gi Barcelona kamp om seieren i deres egen storstue. Kampen starter 18:45 på mandag, og vi håper at dere er med å heie fra sofaen. Vi går selvsagt for seier. HEIA ELVERUM!!