Vidovic til Elverum – Elverum

Vidovic til Elverum

Josip Vidovic har skrevet under en 3-års avtale med Elverum Håndball.

Elverum Håndball og nåværende ØIF Arendal-spiller Josip Vidovic har nylig blitt enige. Det betyr at den kroatiske playmakeren er klar for svart og hvitt fram til 2024!

Josip Vidovic begynner å bli en velkjent navn for alle som har fulgt norsk håndball det siste tiåret. Dette er en velrutinert playmaker, med scoringsteft og god evne til å spille opp sine lagkamerater akkurat slik vi liker det i Elverum Håndball!

Jeg gleder meg til en ny utfordring og et steg videre i karrieren.

Josip Vidovic

Det er ikke noen hvilken som helst ØIF Arendal-profil som nå kler seg i svart og hvitt kommende sesong, han er blant de mestscorende spillerne i Sørlandsklubben gjennom sine 7 sesonger i rød drakt.

Navn: Josip Vidovic
Født: 21.5.1990
Kommer fra: Metkovic, Kroatia

– Josip har dokumentert kvalitet som en av eliteseriens beste spillere gjennom flere sesonger, og vi håper og tror han kommer til å ta enda et steg gjennom et klubbskifte. Josip er god i alle faser av spillet, og er fortsatt sulten på å prestere. Derfor tror vi dette blir en god match for begge parter, sier Nils Kristian Myhre.

Josip Vidovic gleder seg!

At turen nå går til Elverum for den 31 år gamle kroaten skaper nye muligheter mener har selv:

– Jeg gleder meg til en ny utfordring og et steg videre i karrieren. Det blir spennende å komme til en klubb som har fått til så mye. I tillegg gleder jeg meg til å spille i Europa. Jeg håper jeg kan bidra med mine styrker, som er å gjøre andre gode, og skal gjøre mitt absolutt beste for at klubben fortsetter å vinner kamper, sier Josip.

Pujol ut

Med Vidovic inn ligger det i kortene at Josef Pujol reiser videre etter denne sesongen.

– Vi har akseptert et bud fra en utenlandsk klubb på Josef. Han har fått en unik mulighet som han ønsket å gripe, og den muligheten ønsker vi å gi Josef, sier Myhre, som ikke vil ut med hvilken klubb det dreier seg om.

– Vi har respekt for at alt ikke er 100% avklart, og er enig med det som trolig blir Josefs kommende klubb at det er de som offentliggjør dette når en endelig avtale foreligger, sier Myhre.

Vi ønsker med dette Josip Vidovic velkommen til Elverum i hvitt og svart!