Vi ønsker våre supportere en riktig god helg med flere partnerforlengelser – Elverum

Vi ønsker våre supportere en riktig god helg med flere partnerforlengelser

Elverum Håndball har høye mål for framtiden hvor vi skal styrke vår posisjon som Norges ledende håndballklubb og på sikt utfordre Aalborg og andre toppklubber i Danmark om å bli best i Norden.
I det kontinuerlige arbeidet med å nå de hårete målene er klubbens samarbeidspartnere sammen med våre supportere sentrale.

Som dere alle vet er vi inne i en meget spesiell periode med mye usikkerhet rundtomkring og at vi da har 110% oppbakking fra regionens næringsliv er bare helt fantastisk.

Til kommende sesong har vi som mål å øke Elverum Håndballs B2B nettverk fra 132 samarbeidspartnere i inneværende sesong til over 150 medlemsbedrifter.
Totalt har vi som mål å bikke 250 samarbeidspartnere til kommende sesong med VIP/Sesongkort og andre mindre samarbeidspartnere.

I løpet av uken som har gått er vi veldig glade over å bikke 110 nettverkspartnere nye/som gamle som har signert videre samarbeid med klubben.

Vi er stolte over følgende partnerforlengelser den siste uken:

YC Rør med samarbeidsavtale til 2023

YC Rør har vært med som samarbeidspartner til Elverum Håndball i mange år. Med kontoret i Elverum, Hamar og i Trysil er man godt representert i hele distriktet.

Om YC Rør:
YC Rør har sin historie helt tilbake til 1934 da Yngvar Christensen etablerte rørleggervirksomhet i Elverum. Frem til i dag har virksomheten vært i stadig utvikling med blant annet oppstart i Hamar i 1975 og eierskifte i 2007. I løpet av flere tiår i bransjen, har vi befestet vår posisjon som en solid totalleverandør av rørleggertjenester, og et naturlig førstevalg for ulike kunder i hele Hedmark. Som arbeidsgiver for rundt 50 ansatte, hvor av rundt 40 av disse er utøvende håndverkere, er de en viktig aktør i det lokale miljøet.

Innit Arribatec Solutions med samarbeidsavtale til 2022

Neste samarbeidspartner som forlenger med Elverum Håndball, er Innit Arribatec Solutions. Med hovedkontor på Hamar og visjonen på lag med framtiden er vi veldig glade over at Innit ønsker å være en del av framtidens bygging av Elverum Håndball. Framoverlent og med mål om vekst i Innlandet.

Om Innit:
Innit ble stiftet i 2001 med utgangspunkt i hosting innen SMB-markedet. Gjennom organisk og kontrollert vekst er selskapet i dag nærmere 60 ansatte og en totalleverandør innen digital kompetanse og forretningsutvikling.
Vi har bygget Innit på ideen om at vi er et lag som skal prestere sammen.

Terningen Arena Holding AS med samarbeidsavtale til 2023

Ukens siste samarbeidspartner som forlenger samarbeidet med Elverum Håndball er Terningen Arena Holding AS.

Med mål om å gjøre Elverum Håndballs hjemmebane og næringslokalene rundt til et kraftsenter i Innlandet samarbeider vi om spennende utviklingsplaner. Målene er høyt satte og Terningen Arena har gjennom sine 10 år vært i konstant utvikling. Vi gleder oss til fortsettelsen og jobben med å forvirkelige nye drømmer sammen.