Elverum Håndball henter Sindre Heldal – Elverum

Elverum Håndball henter Sindre Heldal

Elverum Håndball er veldig glade over å presentere Sindre Heldal som ny venstre kantspiller til kommende sesong. Heldal kommer til Elverum fra Nærbø hvor han har spilt de siste tre sesongene.

Gjennom sin tid på Jæren har Sindre vokset ut til en av Eliteseriens aller beste i sin posisjon. Bergenseren er lynkjapp og besitter et stort skuddrepertoar.
Inneværende sesong har Sindre rukket å debutere på A-landslaget og sammen med Alexandre Blonz er han sett på som en framtidig kandidat til å slåss om plass på landslaget nå som Magnus Jøndal gir seg.
I konkurranse med flere andre klubber både norske og utenlandske er vi veldig glade over at Sindre velger å signere for Elverum fram til 2023.

Sindre Heldal ny spiller:
-Jeg valgte Elverum håndball fordi jeg føler meg klar for et nytt steg med håndballen. Jeg gleder meg til nye utfordringer og håper på å ta flere steg i Elverum. At muligheten for Champions Leauge spill finnes, gjør det selvfølgelig enda mer fristende.
Hadde vært utrolig gøy å få måle seg mot de beste i verden.

Trener Børge Lund:
-Sindre har veldig gode kvaliteter i begge ender av banen som gjør han til en spennende spiller for Elverum og Norsk håndball.

Vi ser fram til å få Sindre med på vårt lag, og sammen utvikles.

Hans teft for å lage mål, og gode defensive kvaliteter, vil med tid, også matche den standarden som kreves internasjonalt.

Sportslig leder Nils Kristian Myhre:

-Vi er veldig glade for at Sindre kommer til Elverum. Han hadde den beste scoringsprosenten av alle venstrekantene i serien forrige sesong, og er en spiller vi har veldig stor tro på.

Fakta om Sindre Heldal:
Født: 10.02.1999
Kamper/Mål for Nærbø 60/238.
U-landslag: Kamper/Mål 14/30.
Moderklubb: Mathopen
Tidligere klubber: Fyllingen 2015-2018 og Nærbø 2018-2021.
Meritter: Årets venstrekant i Eliteserien 2019-2020.