Sindre Heldal: – Jeg vil bli landslagsspiller(!) – Elverum

Sindre Heldal: – Jeg vil bli landslagsspiller(!)

Sindre Heldal pakker snippsekken og tar turen over fjellet og inn i de dype skoger neste sesong. Vi har tatt en prat med Nærbø-vingen som nå skal kle seg i hvitt og svart!

Sindre Heldal, du er klar for 2 sesonger i Elverum. Hva var det som fikk deg til å gjøre dette valget?

-Timingen føltes veldig riktig nå. Etter 3-4 år på Nærbø, så jeg meg litt rundt etter nye muligheter, og når Elverum kom på banen var det egentlig et ganske enkelt valg.

Du har god erfaring med eliteseriespill med fortid i Fyllingen og Nærbø, hva slags spiller kan vi vente oss i svart og hvitt kommende sesong?

-Jeg er en energisk type og håper kan bidra inn med mye positiv energi og spilleglede!

238 eliteseriemål på de siste 3 sesongene, det ryktes om en riktig målmaskin som nå tar turen over fjellet. Hva er dine største styrker?

-Min største styrke er nok evnen til å spille meg til sjanser, og skape sjanser i mange deler av spillet.

Du er jo blant de få i Rema-1000 ligaen som faktisk har fått være med å slå Elverum, hva tenker du om det?

-Det var jo veldig moro, en kul opplevelse å slå Norges beste lag. Det var merkbart i hele spillergruppa at det var en annen type motstander, et helt annet fokus på trening inn mot kampen og vi var alle veldig ivrige etter å være med å bidra til den skalpen.

Du har med deg noen landskamper fra yngre landslag i bagasjen, dermed litt erfaring med spill i Europa. Er du klar for mer Europa-spill med Elverum?

-Absolutt, det er noe jeg gleder meg veldig mye til. Det blir utrolig kult å få muligheten til å måle krefter mot de beste i verden.

Hva er mål som håndballspiller?

Målet mitt er helt klart landslagsspill. Å etablere seg som en spiller på landslaget medtiden, og ikke bare bli innkalt til en samling i dann og vann.

Vi ønsker Sindre velkommen til håndballbyen Elverum!