Holand Pettersen følger Fries til Frankrike ut sesongen! – Elverum

Holand Pettersen følger Fries til Frankrike ut sesongen!

Det er ikke bare Thorsten Fries som nå lånes ut til fransk toppliga, nå er det også klart at Simen Holand Pettersen tar turen til Lidl Starligue og skal ut denne sesongen spille for Ivry.

Ivry ligger nest nederst på den franske tabellen, per nå to plasser bak Istres hvor Thorsten Fries skal spille fram til juni.

Bakgrunnen er at den norske sesongen er avsluttet og som en følge av det er Elverumsgutta i en situasjon hvor det er langt fram til kampmuligheter. Derfor har Elverum inngått en avtale om utlån på Fries og Pettersen, som bruker et smutthul i det franske overgangssystemet som gjør det mulig å ta inn nye spillere underveis i sesongen for å dekke opp for skader.

Ivry og Holand Pettersen står foran en stor oppgave med å sikre plassen i den franske ligaen. Per nå ligger laget på nedrykksplass og den første kampen for Pettersen er 5.mai når Ivry møter Montpellier, før de skal ut i møte med Istres hvor altså Thorsten Fries nå skal bidra til å vokte buret ut sesongen.

Det er speseilt, men det er det vel lite med denne sesongen som ikke er!

Vi ønsker Holand Pettersen lykke til og vi gleder oss til å følge kampene for Elverumsgutta i frankrike i ukene fremover!

Tabellen for Lidl Starligue per 24.04.21: