Solstad klar for EM-kvalifisering! – Elverum

Solstad klar for EM-kvalifisering!

Nå som sesongen er avlyst her hjemme i Norge, åpnet Christian Berge døren for Elverumskapteinen, og nå akal Thomas Solstad inn i troppen som skal ut i de 3 gjenværende EM-kvalifiseringskampene.

Berges plan var opprinnelig å kun ha med utenlansspillende spillere i kvalifiseringen, som følge av sluttspillet som egentlig skulle spilles i Norge og de gjeldene karantenereglene. Men når sesongen ble avlyst åpnet det seg en mulighet for Solstad som dermed får en sjanse til å vise hva han er god for inn mot OL.

Solstad har den siste tiden vært fast inventar på landslaget sammen med Alexandre Blonz og Simen Holand Pettersen, nå er han eneste spiller fra klubben som er tatt ut i EM-kvalifiseringen som nå kommer opp.

Alle Norges kvalikkamper spilles i Latvia den kommende uka, og spiller mot Latvia 28.april og 1.mai, samt Italia 2.mai.

Vi ønsker vår maskin på streken lykke til med EM-kvalik sammen med Håndballgutta!