Informasjon gjeldende sesongkort 2021-2022 – Elverum

Informasjon gjeldende sesongkort 2021-2022

Veldig mange av våre supportere hører av seg med spørsmål om sesongkort til neste sesong. Dette setter vi selvfølgelig stor pris på. Ikke så rart heller da vi pleier å slippe kortene rundt semifinaletider i april-mai hvert år.

Nå har vi til kommende sesong bestemt oss for å avvente situasjonen rundt Covid-19 til vi ser hvilke regler som gjelder for publikum og idretten i det heletatt.
Ikke noe hadde gledet oss mere enn å vite at vi får ha publikum på kampene når håndballen forhåpentligvis får starte opp i september igjen.

Men for at vi ikke skal havne i en situasjon hvor vi igjen selger sesongkort som våre fantastiske supportere siden ikke får brukt så vil slippet til neste sesong bli tidligst i juni og sannsynligvis enda senere.

Dere supportere er Elverum Håndballs DNA og sammen må vi holde ut en stund til.

Vi arbeider siden pandemiens start veldig hardt og målrettet med neste versjon av våre kampopplevelser. Når vi igjen får fylle opp Terningen Arena skal dere som har vært med og bygget klubben komme tilbake til en opplevelse som år utpå alt dere tidligere har opplevd i norsk håndball.